Gratis Fragt ved køb over 999 kr.  |  Vi sælger vin i grupper af 3 flasker, det vil sige, at du køber enten 3, 6, 9 osv.

LEVERING: 1-3 hverdage eller afhent efter aftale i nordhavn

Vairon
AOP Alsace

ØKOLOGISK & BIODYNAMISK. Veganer-venlig

Område: Bergholtz, Alsace

Druer: 80% Muscat (Muscat Ottonel & Muscat d’Alsace) & 20% Gewurztraminer (høstet manuelt)

Alkohol: 12%

Ufiltreret

”Vairon” er Dirler-Cadé’s første orangevin, hvor der er produceret få tusinde flasker. Vairon betyder et tofarvet øje – etiketten symboliserer, hvordan de grønne vindruer giver den orange farve i vinen – med et glimt i øjet fra producenten..

Vairon er aromatisk med en meget frisk næse. Muscat præger næsen, mens Gewurztraminer er rygraden i smagen. Krydderier og tanniner. Vinen har ingen tilsat svovl. 6-dages macération med Muscat og 15-dages macération med Gewurztraminer i ståltanke.

Vairon er Ideel som apéritif og til grill.

Dirler-Cadé er beliggende i Alsace i den lille by Bergholtz med sine 1000 indbyggere, der ligger 3 km sydøst fra Guebwiller. Guebwiller er porten til den smukke Florival-dal, der fører til ”Hautes Vosges”. Dirler-Cadé ligger 25 km fra Colmar og Mulhouse.

Jean Dirler grundlagde ”Dirler Wines” i 1871, hvor det i dag nu er 5. generation, der producerer vinene. Tilbage i 1998 giftede Jean (5. generation) sig med Ludivine Cadé, hvis forældre er vinproducenter i Guebwiller. Biodynamisk certificeret siden 1998. Fra år 2000 hedder domænet ”Dirler-Cadé” på 18 hektar, hvor 42% er klassificeret som Saering, Spiegel, Kessler eller Kitterlé Grand Cru.

268,00 kr.

Kategorier , , ,
Scroll to Top

Bekræft at du er over 18 år

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.