Gratis Fragt ved køb over 999 kr.  |  Vi sælger vin i grupper af 3 flasker, det vil sige, at du køber enten 3, 6, 9 osv.

Vairon
Glimt i øjet, Alsace

ØKOLOGISK & BIODYNAMISK. Veganer-venlig

”Vairon” er Dirler-Cadé’s første orangevin, hvor der kun er produceret 1200 flasker. ”Vairon” betyder et tofarvet øje – etiketten symboliserer, hvordan de grønne vindruer giver den orange farve i vinen – med et glimt i øjet fra producenten..

Vairon består af 80% Muscat (Muscat Ottonel & Muscat d’Alsace) og 20% Gewurztraminer. 6-dages macération med Muscat-druerne og 15-dages macération med Gewurztraminer.

Vairon er aromatisk med en meget frisk næse. Muscat præger næsen, mens Gewurztraminer er rygraden i smagen. Krydderier og tanniner. Ideel som apéritif og til grill.

Hverken filtreret eller tilsat svovl.

Dirler-Cadé er beliggende i Alsace i den lille by Bergholtz med sine 1000 indbyggere, der ligger 3 km sydøst fra Guebwiller. Guebwiller er porten til den smukke Florival-dal, der fører til ”Hautes Vosges”. Dirler-Cadé ligger 25 km fra Colmar og Mulhouse.

Jean Dirler grundlagde ”Dirler Wines” i 1871, hvor det i dag nu er 5. generation, der producerer vinene. Tilbage i 1998 giftede Jean (5. generation) sig med Ludivine Cadé, hvis forældre er vinproducenter i Guebwiller. Biodynamisk certificeret siden 1998. Fra år 2000 hedder domænet ”Dirler-Cadé” på 18 hektar, hvor 42% er klassificeret som Saering, Spiegel, Kessler eller Kitterlé Grand Cru.

268,00 DKK

Kategorier ,
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.