Gratis Fragt ved køb over 999 kr.  |  Vi sælger vin i grupper af 3 flasker, det vil sige, at du køber enten 3, 6, 9 osv.

Chenin Orange
Ungdommens saft, Loire

ØKOLOGISK. Veganer-venlig

100% Chenin Blanc, 70 år gamle vinstokke, høstet manuelt.

“Rosa guld” farve med kobber-skær. En delikat næse af tørret appelsinskal og karamelliseret kvæde. Rund krop med en imponerende tæthed, høj syre, adstringens og lang finish.

Udbytte 30hl / ha. Vinificering: Spontangæring, 50% løse druer og 50% hele klaser, “macération” i fire uger i rustfri ståltanke med “pigeage” under gæring (langsom og skånsom presning af ”hatten”, dvs. de skaller og stilke der samler sig øverst i tanken, i modsætning til “remontage”, hvor druemosten pumpes op på ”hatten”, hvilket er en mere ”voldsom” metode). Herefter udvikling i store koniske franske egetræsfade i syv måneder inden aftapning ultimo marts.

Ingen svovl tilsat. 13% vol. Anbefalet serveringstemperatur 12 grader. Lagringspotentiale: 5 år.

Le Rocher des Violettes, ligger i Touraine mellem floderne Cher og Loire på ler-kalkjord. I området blandt Loire-slotte, i byen St-Martin-Le-Beau, ligger vingården med sine 17ha ejet af familien Xavier & Clémence Weisskopf. Jorden kultiveres manuelt, og druerne plukkes manuelt.

Vinen lagres i stenhuler udgravet i den lokale sten ”Tufa”. Den konstante temperatur i stenhulen mellem 13 ° og 14 °, er gunstig for modning og lagring af vinen.

265,00 DKK

Kategorier ,
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.