-10%

Den Orange

Den Orange
Har du ikke prøvet orangevin endnu, så er tiden inde! I denne kasse har du mulighed for at smage 4 vidt forskellige orangevine, så du på egen hånd kan opleve, hvor forskellige orangevin kan være. At finde god fransk orangevin er kompliceret, så derfor er vi ekstra stolte over disse vine, da de er nogle af de bedste på markedet.

2 stk. Bonnet Orange, Muscadet Sèvre-et-Maine, Loire
En blid næse med noter af lime, citron, melon og nektarin. Tilsvarende smag med diskrete tanniner og balanceret syre. En meget frisk og let drikkelig orangevin i fin balance.
Normalpris: 159kr.

Ordolia, Muscadet Sèvre-et-Maine, Loire
En aromatisk næse præget af delikate noter af citrus, tørrede blomster og hvid fersken. Tilsvarende smag med diskrete tanniner og let saltet finish. Kun 2000 flasker er produceret!
Normalpris: 268kr.

Chenin Orange, Touraine, Loire
Rosa guldfarve med kobberskær. Vinen har en delikat næse af tørret appelsinskal og karamelliseret kvæde, moden pære, grape og et strejf af spidskommen. Dejlig rund krop med en imponerende tæthed, let cremet med velintegreret syre. Den er saftig og levende, og glider utroligt nemt ned.
Normalpris: 295kr.

2 stk. Vairon, Bergholtz, Alsace
Aromatisk med en meget frisk næse. Muscat præger næsen, mens Gewurztraminer er rygraden i smagen. Krydderier og tanniner.
Normalpris: 268kr.

Totalt: 1.417kr.
TILBUDPRIS: 1275kr.
SPAR 142kr. ved at købe ”Den Orange”

1.275,00 DKK

Kategori
Scroll til toppen

Bekræft at du er over 18 år

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.