Gratis Fragt ved køb over 999 kr.  |  Vi sælger vin i grupper af 3 flasker, det vil sige, at du køber enten 3, 6, 9 osv.

Crémant de Die ”Equinoxe”
Energiske bobler, Rhône

Monge Granon – Vercheny

“Equinoxe” = jævndøgn (solen står præcist lodret over ækvator, og her er dag og nat af samme længde den 20-21 marts og 22-23 september).

Brut, økologisk og biodynamisk, hvilket ses af de to logoer på etiketten (det grønne øko logo samt det orange ”Demeter” biodynamisk. Der findes ikke mange øko og biodynamiske Crémant’er på markedet. Harmonisk druesammensætning af ”Clairette Blanche”, ”Aligoté” og ”Muscat à petits grains” med indbydende og nuancerede aromaer. Vinificeret efter ”Méthode Traditionnelle” med efterfølgende lagring i 18 måneder på lameller. Perfekt som aperitif samt til fiskeretter og lyst kød.

Vingården blev oprettet i 1985 af familierne Monge og Granon, to vinavlerfamilier i fire generationer. Monge Granon-vingården dækker 37 hektar – 86,48 hektar – ligger i hjertet af Clairette de Die-området. Beliggende i hjertet af Rhône-dalen, domineret af bjerge, vokser deres vingård på stenede og stejle bjergskråninger, blandt de højeste i Frankrig. Deres skønne vine skyldes det skiftende vejr med alpine påvirkninger og provencalsk sol, svære vintre og tørre somre.

139,00 DKK

Kategorier ,
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.