Gratis Fragt ved køb over 999 kr.  |  Vi sælger vin i grupper af 3 flasker, det vil sige, at du køber enten 3, 6, 9 osv.

Crémant de Die ”Equinoxe”
Energiske bobler, Rhône

Monge Granon – Vercheny

ØKOLOGISK & BIODYNAMISK. Veganer-venlig

“Equinoxe” = jævndøgn (solen står præcist lodret over ækvator, og her er dag og nat af samme længde den 20-21 marts og 22-23 september).

Crémant de Die er Brut. Der findes ikke mange økologiske og biodynamiske Crémant’er på markedet. Harmonisk druesammensætning af 83% Clairette Blanche, 15% Aligoté og 2% Muscat à petits grains med indbydende og nuancerede aromaer. Smag af æbler, ferskner og blomster. God fylde, god syre, god balance.

Vinificeret efter ”Méthode Traditionnelle” med efterfølgende lagring i 18 måneder på lameller. Perfekt som aperitif samt til fiskeretter og lyst kød.

Vingården blev oprettet i 1985 af familierne Monge og Granon, to vinavlerfamilier i fire generationer. Monge Granon-vingården dækker 37 hektar – ligger i hjertet af Clairette de Die-området. Beliggende i hjertet af Rhône-dalen, domineret af bjerge, vokser deres vingård på stenede og stejle bjergskråninger, blandt de højeste i Frankrig. Deres skønne vine skyldes det skiftende vejr med alpine påvirkninger og provencalsk sol, svære vintre og tørre somre.

139,00 DKK

Kategorier ,
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.