Gratis Fragt ved køb over 999 kr.  |  Vi sælger vin i grupper af 3 flasker, det vil sige, at du køber enten 3, 6, 9 osv.

LEVERING: 1-3 hverdage eller afhent efter aftale i nordhavn

Clairette de Die
AOP Clairette de Die

Certificeret bæredygtigt vinbrug ”HVE” Haute Valeur Environmentale. Veganer-venlig.

Område: AOP Clairette de Die – Rhône

Druer: 85% Muscat à petits grains & 15% Clairette Blanche (høstet manuelt)

Alkohol: 8%

”Clairette de Die” er en naturlig mousserende specialitet (Méthode Dioise Ancestrale). Vinen er unik og meget delikat. Lys strågul farve med noter af hvid stenfrugt, æble, pære, hvide blomster og honning. Generøs og aromatisk vin, der leder tankerne hen på fersken, pære, hyldeblomst og honning. Finesse og intense aromaer af frugtplantage og friske druer. Vinen er sød.

Vinen er ideel som apéritif eller sammen med foie gras, blåskimmelost og desserter. Vinen er også god til at bruge til cocktails som fx Mimosa eller Aperol Spritz.

Monge Granon blev oprettet i 1985 af familierne Monge og Granon, to vinavlerfamilier i fire generationer. Vingården ligger i hjertet af Clairette de Die (beliggende i hjertet af Rhône-dalen). Vingården er domineret af bjerge, og er placeret på stenede og stejle bjergskråninger (bland de højeste i Frankrig). Deres skønne vine skyldes det skiftende vejr med alpine påvirkninger og provencalsk sol, svære vintre og tørre somre.

119,00 kr.

Scroll to Top

Bekræft at du er over 18 år

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.