Gratis Fragt ved køb over 999 kr.  |  Vi sælger vin i grupper af 3 flasker, det vil sige, at du køber enten 3, 6, 9 osv.

Ordolia
Guld-krukken, Loire

ØKOLOGISK & BIODYNAMISK. Veganer-venlig

“Ordolia” består af “Or” = guld, på fransk og “Dolia” = terrakotta krukke på georgisk. Det afspejles på etiketten.

Aromatisk næse præget af delikate noter af citrus, tørrede blomster og hvid fersken. Tilsvarende smag med diskrete tanniner og let saltet finish.

100% Pinot Gris høstet ved håndkraft i hele bundter og macereret i en måned i æggeformede tanke og ældet i de samme tanke uden tilsætning af svovl. Udbytte 35hl / ha. Lagringspotentiale, 10 år.

Denne cuvée kommer fra unge vinstokke, der dyrkes i økologisk og biodynamisk jord sammensat af silica, gnejs og ler. Domænet pløjer jorden for at bevare dets mikrobielle liv og tilskynde vinstokke til at skyde rødder dybt.

Domaine Bonnet-Huteau ligger i hjertet af Muscadet-regionen i Sèvre & Maine appellationen, og har produceret Muscadet i over 150 år.

Vingården på 40 hektar drives i dag af brødrene Jean-Jacques og Rémi Bonnet. Brødrene bestræber sig på at afspejle diversiteten og mineraliteten i terroir’et: Gnejs, skifer, amfibolit og granit.

Lavt udbytte og manuel drueplukning efterfulgt af forsigtig presning og gæring ved hjælp af de gærceller, der findes på druerne.

235,00 DKK

Kategorier ,
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.