Ordolia
Loire
ØKOLOGISK & BIODYNAMISK. Veganer-venlig
Område: Vin de France Loire
Drue: 100% Pinot Gris (høstet manuelt)
Alkohol: 12,5%
Ufiltreret
”Ordolia” (“Or” = guld, på fransk og “Dolia” = terrakotta krukke på georgisk. Det afspejles på etiketten.)
Ordolia har en aromatisk næse præget af delikate noter af citrus, tørrede blomster og hvid fersken. Tilsvarende smag med diskrete tanniner og let saltet finish. Ordolia er macereret i en måned i æggeformede tanke og ældet i de samme tanke uden tilsætning af svovl. Udbytte 35hl / ha. Lagringspotentiale, 10 år.
2000 flasker pr. år.
Ordolia er god som apéritif eller til lette forretter, fisk og skaldyr.
Domaine Bonnet-Huteau drives i dag af brødrene Jean-Jacques og Rémi Bonnet. Brødrene bestræber sig på at afspejle diversiteten og mineraliteten i terroir’et: Gnejs, skifer, amfibolit og granit.
268,00 kr.