Gratis Fragt ved køb over 999 kr.  |  Vi sælger vin i grupper af 3 flasker, det vil sige, at du køber enten 3, 6, 9 osv.

LEVERING: 1-3 hverdage eller afhent efter aftale i nordhavn

Zingara 2019
Saint Pargoire

NATURVIN. Veganer-venlig

Område: Vin de France Saint Pargoire – Languedoc-Roussillon

Drue: 100% Marsanne (høstet manuelt)

Alkohol: 12,5%

Ufiltreret

”Zingara” er en hvidvin på 100% Marsanne druer fra 50 år+ gamle vinstokke. Det er oprindeligt en rigtig Rhône drue, som nu har været dyrket i Languedoc i mere end 60 år. Vinen lagres i 5 måneder i ståltanke og har en lys og gylden farve. Zingara er rund og overdådig med noter af fersken, abrikos, hyldeblomst og vilde urter. Lang eftersmag og blød friskhed med noter af mandel og honning.

Zingara kan nydes alene eller til salater, asparges, fisk og skaldyr, sushi eller til lyst kød.

Domaine Mylène Bru startede i 2008, hvor Mylène Bru købte 4 hektar vinstokke. Her stod hun uden vand, elektricitet og havde overordnet meget svære vilkår for at producere vin. Mylène er uddannet ønolog, og hun ved virkelig, hvad hun gør. Det er ikke eksperimenter, hun sender på markedet. Alt er gjort bevidst. Hun producerer top naturvine med en fascinerende personlighed og passion. Mylènes vine udtrykker natur, autenticitet, vovemod og ærlighed. Hendes vine nydes på adskillige Michelin-stjerne restauranter i Frankrig, og den franske ikon skuespillerinde Catherine Deneuve er blandt Mylènes fanskare.

217,00 kr.

Scroll to Top

Bekræft at du er over 18 år

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.