-14%

Valentines

“VALENTINES” indeholder 3 skønne vine, som du kan nyde med din partner. Rosé, Crémant d’Alsace og Grand Cru Riesling – vin til enhver lejlighed!

L’Audacieuse – Coteaux de l’Ardèche, Rhône

Frisk med en flot lyserød farve (laksefarvet) med aromaer af fersken, jordbær, solbær og citrusfrugter med en anelse mineralitet. 70% af vinen lagres på egetræsfade, mens de resterende 30% på amphora. Vinstokkene er 45 år gamle. Vinen har en stor krop. En elegant vin i meget fin balance. Vinen er nem at drikke alene, men går også suverænt til mad. Alt fra salatretter til fisk og tapas. Vinen består af 60% Syrah, 20% Grenache & 20% Viognier.

Normalpris: 199kr.

Crémant d’Alsace Rêve’olution – Alsace

”Rêve’olution” (Rêve betyder drøm på fransk) er en eksklusiv Crémant, der ofte bliver udpeget som Champagne i blindsmagninger. Modner 36 måneder på lameller inden frigivelse, og har en aromatisk floral næse kombineret med grønne frugter og brioche. Meget fine bobler, der giver puls til de florale og brioche-prægede noter. Rêve’olution er extra brut, og har stort set ingen tilsat svovl. Rêve’olution er god som apéritif eller til fisk og skaldyr, oste og desserter. Vinen består af 50% Pinot Blanc & 50% Chardonnay.

Normalpris: 191kr.

Grand Cru Moenchberg Riesling

Vinen har en lys gul farve med grønne toner. Kraftig mineralitet med aroma af hvide frugter, pære, fersken og citrus. En helt ren og delikat frugtagtig struktur. En moden og meget vellykket Riesling. Vinen går suverænt som apéritif, og specielt til fisk og hvidt kød.

Normalpris: 169kr.

Totalt: 559kr.

TILBUDSPRIS: 479kr.

Spar 80kr. ved køb af denne smagekasse.

479,00 kr.

Kategori
Scroll to Top

Bekræft at du er over 18 år

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.