Gratis Fragt ved køb over 999 kr.  |  Vi sælger vin i grupper af 3 flasker, det vil sige, at du køber enten 3, 6, 9 osv.

LEVERING: 1-3 hverdage eller afhent efter aftale i nordhavn

Sophos Grand Cru 2016
Champagne

ØKOLOGISK & BIODYNAMISK. Veganer-venlig

Område: Avize, Oger og Cramant – Côte des Blancs

Drue: 100% Chardonnay (høstet manuelt)

Alkohol: 12%

Extra brut (restsukker 4,3 g/l)

Sophos er symbiosen af ​​et bemærkelsesværdigt år, af Grand Cru terroir af Avize. Moden og kraftfuld – det er den ultimative Blanc de Blancs fra Waris-Hubert familien. Jorden er kalkholdig og bliver pløjet af hest, og vinstokkene er 90 år gamle. Kommer fra en enkeltmark “Les Maladries”

Vinificeringen foregår på egetræsfade i 2 år (600L), hvorefter den lagres 5 år på lameller ved en konstant temperatur på 11 grader. Vinen er ufiltreret.

En tæt og bleg gul-grøn farve understøttet af glitrende relfkesioner. Meget fine og livlige bobler. Næsen afslører pære, fersken og kamille. Vinen har en frisk citronsyre med en meget lang eftersmag. Afrundet og velafbalanceret!

Denne vintage Blanc de Blancs er velegnet til når du skal forkæle dig selv med gourmet mad. Den går fx også godt til ristede krebs, pighvar eller en sprød camembert.

Waris-Hubert drives af Stéphanie og Olivier (4. generation). Olivier Waris er en forsigtig og perfektionistisk vinproducent, som altid er i action. Han er en meget tålmodig mand, og går derfor meget op i kvalitet. Han er et byrådsmedlem i Avize, og et aktivt medlem af bestyrelsen for uafhængige vinbønder.

Waris-Hubert arbejder skånsomt, og arbejder ud fra de biodynamiske principper. Olivier ønsker at identificere og sætte naturens renhed i sine champagner: “Den, der nu kender ens vinstokke udmærket, kan ikke lave gode vine. Jeg lytter til dem, jeg ser dem, jeg gør aldrig på samme måde som dagen før.”

Ingen ukrudtsbekæmper. Olivier pløjer jorden med hest, som lufter jorden og skubber vinrødderne for at få deres mineraler fra dybden af kridtet: “Jo mere rødderne når kridtet, jo finere udtrykker og oversætter vinene vores personlighed og vores prestigefyldte terroirs.”

899,00 kr.

Kategorier , , ,
Scroll to Top

Bekræft at du er over 18 år

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.