Gratis Fragt ved køb over 999 kr.  |  Vi sælger vin i grupper af 3 flasker, det vil sige, at du køber enten 3, 6, 9 osv.

SO2
Provokatøren, Loire

NATURVIN. Veganer-venlig 

Område: Chinon, Loire

Drue: 100% Cabernet Franc (høstet manuelt)

Alkohol: 12,5%

Ufiltreret

”SO2” er en atypisk vin, som også afspejles på etiketten. Det er en vin, som skiller sig ud fra mængden, og som gerne tør at stå alene. Intens rød farve, aroma og smag af røde frugter og virker let perlende på ganen. Hvis du gerne vil skille dig ud fra mængden, så tag en flaske SO2 med under armen til din kommende middag… Vinen indeholder ikke tilsat svovl.

SO2 går godt som apéritif, tapas og charcuterie.

Kun 2000 flasker pr. år.

Domaine de l’R ligger på en stor grus slette på den højre bred af Vienne i hjertet af Chinon. Frédéric Sigonneau er oplært i Spanien (Dominio de Atauta, Ribera del Duero), og vendte tilbage til Frankrig i 2004, hvor han grundlagde sin ejendom tre år senere på resterne af familieejendommen i Cravant les Coteaux. I 2015 vendte Frédéric tilbage til ejendommens oprindelige 8 hektar, som ”bare ventede på at blive vækket”. Frédéric har altid gjort brug af økologiske metoder. Han bruger hverken herbicider eller pesticider.

189,00 DKK

Kategorier ,
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.