Gratis Fragt ved køb over 999 kr.  |  Vi sælger vin i grupper af 3 flasker, det vil sige, at du køber enten 3, 6, 9 osv.

LEVERING: 1-3 hverdage eller afhent efter aftale i nordhavn

Serve the Servant
Saint Pargoire

NATURVIN. Veganer-venlig

Område: Vin de France Saint Pargoire – Languedoc-Roussillon

Drue: 100% Servant (høstet manuelt)

Alkohol: 12,5%

Ufiltreret

”Serve the Servant” er en sjælden hvidvin, eftersom det kun er Mylène, der laver vin af denne drue. Den laves på en ”glemt drue”, ”Servant”, som er en tykskinnet drue, der giver en aromatisk vin med en næse af kvæde og modne frugter. I smagen kommer også honningnoter frem. Meget delikat vin. Druesorten udvikler særlige kvaliteter, der giver oxidative noter med et saltet finish.

”Servant” er en spisedrue fra ”gamle dage”, hvor druerne blev høstet meget sent og gemt og tørret og brugt som dessert til jul.

Serve the Servant fungerer godt sammen med salater, fisk og skaldyr, hvidt kød og lidt fede oste. Den kan også nydes til frugtdesserter.

Domaine Mylène Bru startede i 2008, hvor Mylène Bru købte 4 hektar vinstokke. Her stod hun uden vand, elektricitet og havde overordnet meget svære vilkår for at producere vin. Mylène er uddannet ønolog, og hun ved virkelig, hvad hun gør. Det er ikke eksperimenter, hun sender på markedet. Alt er gjort bevidst. Hun producerer top naturvine med en fascinerende personlighed og passion. Mylènes vine udtrykker natur, autenticitet, vovemod og ærlighed. Hendes vine nydes på adskillige Michelin-stjerne restauranter i Frankrig, og den franske ikon skuespillerinde Catherine Deneuve er blandt Mylènes fanskare.

217,00 kr.

Scroll to Top

Bekræft at du er over 18 år

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.