Gratis Fragt ved køb over 999 kr.  |  Vi sælger vin i grupper af 3 flasker, det vil sige, at du køber enten 3, 6, 9 osv.

Serve the Servant
Kæledægge, Languedoc-Roussillon

Saint Pargoire i Languedoc-Roussillon

NATURVIN. Veganer-venlig

”Serve the Servant” er en unik hvidvin, eftersom det kun er Mylène, der laver vin af denne drue. Den laves på en ”glemt drue”, ”Le Servant”, som er en tykskinnet drue, der giver en aromatisk vin med en næse af kvæde og modne frugter. I smagen kommer også honningnoter frem. Meget delikat vin.

”Le Servant” er en spisedrue fra ”gamle dage”, hvor druerne blev høstet meget sent og gemt og tørret og brugt som dessert til jul. Fungerer godt sammen med salater, hvidt kød og lidt fede oste – eller ganske enkelt som et glas der bare nydes uanset hvad.

Domaine Mylène BRU. Vingården ligger i det naturskønne Saint Pargoire i Languedoc-Roussillon, hvor den kvindelige ønolog Mylène BRU laver “håndlavet” Naturvin med en fascinerende personlighed og passion. Mylènes vin udtrykker natur, autenticitet, vovemod og ærlighed. Nydes på adskillige Michelin-stjerne restauranter i Frankrig og den franske ikon-skuespillerinde Cathrine Deneuve er blandt Mylènes fanskare.

217,00 DKK

Kategorier ,
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.