Senzo 2019
Saint Pargoire

NATURVIN. Veganer-venlig

Område: Vin de France Saint Pargoire – Languedoc-Roussillon

Drue: 100% Cinsault (høstet manuelt)

Alkohol: 13%

Ufiltreret

”Senzo” er Languedocs Pinot Noir, hvor der kun er produceret 1000 flasker. Mylène har ”leget” med navnet og kaldt den ”Senzo”, da vinen udelukkende består af druen Cinsault. De meget gamle vinstokke (77 år) udtrykker klasse. Man bliver forført af “næsen” af rosentræ, kryddernellike og røde frugter. Dybe tanniner og et tydeligt præg af et “terroir” i “Kratland”, Garrigue – Sydfrankrig. Vinen lagres i ståltanke i 5 måneder.

Det franske vinmagasin ”la Revue du Vin de France” (Frankrigs eneste seriøse vinmagasin, som Jancis Robinson siger) giver vinen 94/100 points. Det forstår vi også godt!

Senzo kan nemt nydes alene eller til lette kødretter samt ost.

Domaine Mylène Bru startede i 2008, hvor Mylène Bru købte 4 hektar vinstokke. Her stod hun uden vand, elektricitet og havde overordnet meget svære vilkår for at producere vin. Mylène er uddannet ønolog, og hun ved virkelig, hvad hun gør. Det er ikke eksperimenter, hun sender på markedet. Alt er gjort bevidst. Hun producerer top naturvine med en fascinerende personlighed og passion. Mylènes vine udtrykker natur, autenticitet, vovemod og ærlighed. Hendes vine nydes på adskillige Michelin-stjerne restauranter i Frankrig, og den franske ikon skuespillerinde Catherine Deneuve er blandt Mylènes fanskare.

223,00 kr.

Ikke på lager

in

Scroll to Top

Bekræft at du er over 18 år

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.