-10%

Rosé-kassen

Rosé-kassen
I Frankrig drikker vi rosé året rundt. Når du smager vores rosévine, vil du nok også få lyst til det! ”Rosé-kassen” indeholder 6 forskellige rosévine.

Château des Garcinières, Côtes de Provence
Meget elegant og velsmagende rosévin fra Côtes de Provence. Vinen har en frisk indbydende bouquet af roser, kirsebær og citrusfrugter iblandet et strejf af fersken og abrikos. En rigtig gourmet-rosé.
Normalpris: 129kr.

Bikini, Bordeaux
Skriger på at komme til stranden, badebroen, terrassen eller bare blive nydt når det passer en. Vinen er livlig, men samtidig meget ligetil. Bikini har en fin rosenblomst farve med noter af citrus, grapefrugt og jordbær.
Normalpris: 79kr.

L’Audacieuse, Coteaux de l’Ardèche, Rhône
Frisk med en flot lyserød farve (laksefarvet) med aromaer af fersken, jordbær, solbær og citrusfrugter med en anelse mineralitet. 70% af vinen lagres på egetræsfade, mens de resterende 30% på amphora.
Normalpris: 199kr.

La Clairière, Vaucluse, Rhône
En flot lyserød farve med næse af lime, stikkelsbær og tørret abrikos og tilsvarende smag suppleret med noter fra røde bær.
Normalpris: 112kr.

Château Demonpère, Côtes de Provence
En elegant diskret farve og indtagende aromaer af fersken, abrikos og eksotiske frugter (passion og mango) samt noter af rød grapefrugt.
Normalpris: 129kr.

La Girafe Verte, Côtes de Provence
Sommerduftende med dejlig smag af citrus, fersken og abrikos.
Normalpris: 118kr.

Totalt: 766kr.
TILBUDPRIS: 689kr.
SPAR 77kr. ved at købe ”Rosé-kassen”

689,00 DKK

Kategori
Scroll til toppen

Bekræft at du er over 18 år

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.