Gratis Fragt ved køb over 999 kr.  |  Vi sælger vin i grupper af 3 flasker, det vil sige, at du køber enten 3, 6, 9 osv.

LEVERING: 1-3 hverdage eller afhent efter aftale i nordhavn

-15%

Rød Gourmet

6 forskellige rødvine, der er ideelle til den gode middag med familien, vennerne eller partneren.

1 x Haut-Carles (HVE-certificeret) – AOP Fronsac, Bordeaux

En enestående vin, der viser hvad Fronsac er kendt for. ”Haut-Carles” er husets flagskib, der har en sprudlende, lys og ren frugt, understøttet af et delikat strejf af eg og en cremet mund med silkebløde tanniner. Vinen lagres 18 måneder i egetræsfade (50% nye). Vinen er drikkevenlig nu (karaffel anbefales), og har kæmpe lagringspotentiale. En top vin!

Druer: 97,5% Merlot, 2,5% Malbec (manuel høst)

Normalpris: 284kr.

1 x Rita (naturvin) – Saint-Pargoire, Languedoc-Roussillon

”Rita” er en meget personlig vin for Mylène opkaldt efter hendes bedstemor. Vinen lagres i ståltanke mellem 15-18 måneder. Vinstokkene er 60 år gamle, der er med til at give vinen en meget kompleks karakter. Rita har indbydende aromaer og smag af tranebær, hindbær, lakrids, krydderier og mineraler.

Rita kan nemt nydes alene eller med måltider som fx frisk tagliatelle med revet oksekødsauce, grillet entrecote, blæksprutteblæk risotto, kalvekød, kyllingeretter eller chokolade desserter.

Drue: 100% Carignan

Normalpris: 220kr.

1 x Château Fleur de Lisse Grand Cru (økologisk & biodynamisk) – Saint-Émilion, Bordeaux

Forbes 95-96 points: ” Overdådige og mættede aromaer af chokolade og mokka samt kompleks lys rød frugt, mild, men lækker urteagtighed, der inkluderer jasmin. Storslået og glædeligt at drikke. En virkelig let og smidig skønhed. Mint, mokka og sortkirsebærsmag midt på ganen og karamel i afslutningen.”

 James Suckling 92 points: ”En parfumeret næse af morbær, mørke blommer, mørk chokolade, røg, tørrede urter og krydderiæske. Mellemfyldig med fine tanniner og frisk syre. Rund og cremet med en frugtagtig kant og en smagfuld afslutning.”

Normalpris: 284kr.

1 x Châteauneuf-du-Pape (økologisk)

Vinen er meget elegant, og ikke lige så ”tung” som man normalt kender en rødvin fra Châteauneuf-du-Pape. Meget flot dyb rubinrød farve med en aromatisk og kompleks næse af laurbær, timian, morello kirsebær, røde og mørke frugter samt krydderier. En kraftig og silkeagtig smag med noter af laurbær, morello kirsebær, krydderier, mineraler med meget velintegrerede og runde tanniner. Vinen er lagret på store egetræsfade i 18 måneder og har en stor krop med en lang eftersmag.

Vinen går godt til kødretter, vildt, boeuf bourguignon, oste og chokolade desserter.

Druer: 45% Grenache, 30% Syrah, 15% Mourvèdre, 5% Cinsault & 5% Counoise (høstet manuelt)

Normalpris: 220kr.

1 x Far-Ouest (naturvin) – Saint-Pargoire, Languedoc-Roussillon

“Far-Ouest” som på engelsk/fransk betyder “Det Vilde Vest” afspejler Mylènes begejstring for film og for Clint Eastwood’s ”The Good, The Bad and The Ugly”. Vinen har en natur, der minder os om de store vidder og erobringen af et vildt land. Vinen har en intens farve, hvor duft af ”garrigue” og moden frugt blander sig med aromaer af peber og kamfer. Far-Ouest er en meget delikat, racy middelhavsvin pakket ind i afrundede tanniner. Vinen lagres i ståltanke mellem 15-18 måneder.

Far-Ouest kan drikkes til grillet grøntsags antipasti, grillet entrecote, ristet andebryst eller andre kødretter. Vinen fungerer også godt med ost.

Niels Lillelund: “Saftig, ren, glad med en letløbende frugt i forgrunden og en god, fast syre – hele vejen igennem.”

Druer: Syrah, Carignan, Cinsault & Grenache (høstet manuelt)

Normalpris: 220kr.

1 x Château Fougas Forces de Vie (økologisk & biodynamisk) – Côtes de Bourg, Bordeaux

”Forces de Vie” (Livskraft) giver velvære og god energi. Etiketten, et lille kunstværk, symboliserer den diversitet, der er i en biodynamisk vinmark, hvor arbejdet følger månekalenderen. Vinen er lagret på egetræsfade i 18 måneder, og har en slående fin balance mellem farve, florale aromaer og smag af hindbær, kirsebær, blomme, krydderier, egetræ og mineraler.

”Denne biodynamiske vin er en af spydspidserne for betegnelsen (Côtes de Bourg) takket været Jean-Yves Béchets krævende arbejde. En moden og fordøjelig vin til dekantering inden servering, og som let kan konkurrere med en Saint-Émilion Grand Cru.” (L’Equipe Magazine, 13/4-19, Jérôme Baudou).

Forces de Vie går godt til de fleste kødretter.

Vinen kan gemmes i kælderen op til 15-20 år.

Normalpris: 289kr.

1.289,00 kr.

Kategori
Scroll to Top

Bekræft at du er over 18 år

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.