Gratis Fragt ved køb over 999 kr.  |  Vi sælger vin i grupper af 3 flasker, det vil sige, at du køber enten 3, 6, 9 osv.

LEVERING: 1-3 hverdage eller afhent efter aftale i nordhavn

-7%

Riesling-kassen

Riesling-kassen indeholder 6 flasker Riesling (3 forskellige) fra samme producent, der holder til i Alsace. Denne kasse er ideel, hvis du gerne vil opleve, hvad Riesling duer til!

2 x Riesling Naturae (naturvin)

En mere neutral label med naturlige farver. Dette er med til at vise, at denne vin er helt naturlig (naturvin), hvor der heller ikke er tilsat svovl. Vinen har en fin gulgrøn farve med god tæthed. Komplekse aromaer med elegante noter af grapefrugt, citrus og hvid te. Den er gennemsyret af en smuk mineralitet. Vinen er livlig med en delikat kraft og syrlig tekstur. God intensitet og lang eftersmag. Vinen går godt til fisk og skaldyr samt salatretter.

2 x Grand Cru Moenchberg (øko/bio)

Etiketten er i pastelfarver, der symboliserer letheden og det elegante touch. Punkterne på etiketten danner en fuldmåne eller jordklode (afhængigt hvordan man fortolker), og dette er med til at udtrykke, at vinen har stor spændvidde og kompleksitet. Vinen har en lys gul farve med grønne toner. Kraftig mineralitet med aroma af hvide frugter, pære, fersken og citrus. En helt ren og delikat frugtagtig struktur. En moden og meget vellykket Riesling. Vinen går suverænt som apéritif, og specielt til fisk og hvidt kød.

2 x Riesling (øko/bio)

Den blå label viser svagt en halvmåne, der symboliserer, at der arbejdes i samklang med månekalenderen. Farven blå symboliserer vinens karakteristika som rolig, pålidelig og oprigtig. En bleggul farve med grønne toner understreger vinens friskhed. Vinen har stor finesse, skarpe og subtile frugtige aromaer af citrusfrugter (grapefrugt) og hvide blomster (lind). Vinen udtrykker perfekt alle jordens egenskaber. En frisk og livlig vin. Vinen er god som apéritif, til vegetarretter, fisk og skaldyr, og generelt hvidt kød.

Normalpris: 926kr.

TILBUDSPRIS: 860kr.

SPAR 66kr. ved køb af denne smagekasse.

860,00 kr.

Kategori
Scroll to Top

Bekræft at du er over 18 år

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.