Gratis Fragt ved køb over 999 kr.  |  Vi sælger vin i grupper af 3 flasker, det vil sige, at du køber enten 3, 6, 9 osv.

LEVERING: 1-3 hverdage eller afhent efter aftale i nordhavn

Pinot Gris
AOP Alsace

ØKOLOGISK & BIODYNAMISK. Veganer-venlig

Område: Gertwiller, Alsace

Drue: 100% Pinot Gris (høstet manuelt)

Alkohol: 13%

Denne violetfarvede label viser svagt en halvmåne, der symboliserer, at der arbejdes i samklang med månekalenderen. Farven violet symboliserer vinens karakteristika, der er mystik, magi, spiritualitet og elegance.

Omkring år 1565 blev vinplanter hentet fra byen Tokaj i Ungarn. Før 1870 hed det ”Grauer Tokayer”. Derefter blev navnet Tokay Gris, Tokay d’Alsace, Tokay Pinot Gris og endelig siden 1. april 2007, Pinot Gris.

Vinen har en gylden gul farve med lyserøde toner. Komplekse træagtige aromaer med noter af abrikos. Rund, let, blød og meget frisk.

Vinen går godt som apéritif, til Foie Gras, hvidt og rødt kød. Vinen passer også godt til eksotiske retter eller søde og krydrede kombinationer.

Burckel Jung har siden 1802 (8. generation) produceret vine med stor respekt for naturen og er i dag certificeret økologisk og biodynamisk. Burckel Jung har også en turistaktivitet, der hedder “Les plantes Sauvages et les Vignes”, der er klassificeret som ”økoturisme” i region Grand Est. Burckel Jungs vine har ligesom familien en stærk personlighed med en unik karakter, der afspejler 8 generationers intense arbejde med at udvikle og fremstille kvalitetsvin.

137,00 kr.

Ikke på lager

Kategorier , , ,
Scroll to Top

Bekræft at du er over 18 år

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.