Gratis Fragt ved køb over 999 kr.  |  Vi sælger vin i grupper af 3 flasker, det vil sige, at du køber enten 3, 6, 9 osv.

LEVERING: 1-3 hverdage eller afhent efter aftale i nordhavn

Petite Selve
Coteaux de l’Ardèche

ØKOLOGISK & BIODYNAMISK. Veganer-venlig

Område: IGP Coteaux de l’Ardèche – Rhône

Druer: 40% Cinsault, 40% Grenache & 20% Syrah

Alkohol: 13%

”Petite Selve” har aroma af blommer og røde frugter med et strejf af frisk mynte. Rigtig god struktur. Petite Selve lagres 4 måneder i betontanke, er let og elegant og kan nydes nedkølet. Prøv at starte med at servere et glas til dine venner, hvor du derefter serverer vinen fra en karaffel. Læg mærke til, hvordan vinen åbner sig op!

Petite Selve er god som apéritif eller til charcuterie, kødretter og grøntsager.

Château de la Selve er tilbage fra 1200-tallet og var oprindeligt et befæstet hus på grænsen til det franske imperium, og derefter det franske kongerige. Gennem århundreder var det en landbrugsejendom. Dette flotte slot blev tilbage i 1990 købt af Benoîts forældre. I 2002, lige efter eksamen fra vin-universitetet i Beaune, blev Benoîts drøm opfyldt, da han fik mulighed for at producere vin på ejendommen i den sydlige del af Ardèche. Han var overbevist om terroir’ets potentiale med dens brændende sol og kølige nætter, vilde landskaber og kalkjord, der er rig på aromaer af krat, humus og trøffel.

Benoît og hans kone Florence bruger økologiske og biodynamiske metoder for at beskytte miljøet og give terroir’et mulighed for fuldt ud at udtrykke sig. De søger at puste liv i jordbunden og vinstokkene og stræber efter at producere stadig mere rene vine.

125,00 kr.

Kategorier , , ,
Scroll to Top

Bekræft at du er over 18 år

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.