Gratis Fragt ved køb over 999 kr.  |  Vi sælger vin i grupper af 3 flasker, det vil sige, at du køber enten 3, 6, 9 osv.

LEVERING: 1-3 hverdage eller afhent efter aftale i nordhavn

-15%

Orange Gourmet

Tre meget spændende orangevine, du bør overveje til din kommende middag

1 x L’Inclassable (naturvin) – Alsace

”L’inclassable” betyder uklassificerbar. Der er en god grund til dette, da Domaine Burckel-Jung har fået skabt en unik orangevin. Farven minder om rav, men samtidig også rosé. Vinen har et flot udtryk af kvæde, tørret blomst, akaciehonning, men også kandiserede kirsebær. En meget kompleks og syrlig smag med noter af kirsebær og citrusskal. Afslutningen er frisk og citronagtig. Dette er en vin, der går godt til maden. Alt fra and til tuntatar samt sushi.

Drue: 100% Gewurztraminer

Normalpris: 164kr.

1 x Ordolia (økologisk & biodynamisk) – Loire

”Ordolia” (“Or” = guld, på fransk og “Dolia” = terrakotta krukke på georgisk. Det afspejles på etiketten.)

Ordolia har en aromatisk næse præget af delikate noter af citrus, tørrede blomster og hvid fersken. Tilsvarende smag med diskrete tanniner og let saltet finish. Ordolia er macereret i en måned i æggeformede tanke og ældet i de samme tanke uden tilsætning af svovl. Udbytte 35hl / ha. Lagringspotentiale, 10 år.

2000 flasker pr. år.

Ordolia er god som apéritif eller til lette forretter, fisk og skaldyr.

Drue: 100% Pinot Gris

Normalpris: 268kr.

1 x Chenin Orange (økologisk) – Loire

 ”Chenin Orange” har en rosa guldfarve med kobberskær. Vinen har en delikat næse af tørret appelsinskal og karamelliseret kvæde, moden pære, grape og et strejf af spidskommen. Dejlig rund krop med en imponerende tæthed, let cremet med velintegreret syre. Den er saftig og levende, og glider utroligt nemt ned. Vinstokkene er over 70 år gamle, hvilket giver en helt særlig smag. Udbyttet er lavt og den er lavet på 50% løse druer og 50% hele klaser, hvor macérationen foregår i ståltanke i en måned. Herefter udvikling i store koniske franske egetræsfade i 7 måneder inden aftapning ultimo marts. Vinen har ingen tilsat svovl.

Chenin Orange er god til stegt fisk, kylling eller andet forholdsvis let.

Drue: 100% Chenin Blanc

Normalpris: 295kr.

617,00 kr.

Kategori
Scroll to Top

Bekræft at du er over 18 år

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.