Gratis Fragt ved køb over 999 kr.  |  Vi sælger vin i grupper af 3 flasker, det vil sige, at du køber enten 3, 6, 9 osv.

LEVERING: 1-3 hverdage eller afhent efter aftale i nordhavn

-5%

Nordhavns-kassen

I spurgte og vi lyttede! Nordhavns-kassen indeholder 6 flasker (3 forskellige), som i den grad vil give dig nye vinoplevelser!

2 x Mouton Blanc de Noir – Saint Privat

”Mouton Blanc de Noir” (det hvide får fra en flok sorte får) er lavet på rødvinsdruen ”Grenache Noir” fra vinstokke 400 meter over havets overflade. Navnet og etiketten afspejler, at det er en hvidvin, der er lavet på en rødvinsdrue. Vinen er meget frisk og delikat med noter af hvide frugter, mineralitet, afsluttende med en behagelig syre. Mouton Blanc de Noir går godt som apéritif eller til salatretter, fisk og hvidt kød.

2 x Crémant d’Alsace Rêve’olution – Alsace

50% Chardonnay & 50% Pinot Blanc. ”Rêve’olution” (Rêve betyder drøm på fransk) er en eksklusiv Crémant, der ofte bliver udpeget som Champagne i blindsmagninger. Modner 36 måneder på lameller inden frigivelse, og har en aromatisk floral næse kombineret med grønne frugter og brioche. Meget fine bobler, der giver puls til de florale og brioche-prægede noter. Rêve’olution er extra brut, og har stort set ingen tilsat svovl. Rêve’olution er god som apéritif eller til fisk og skaldyr, oste og desserter.

2 x Monts & Merveilles – Saint Pargoire

100% Syrah fra top producenten Mylène Bru. Vinen har milde, afrundede og diskrete aromaer i forhold til en Syrah vin fra Rhône. Vinen lagres i ståltanke i minimum 15 måneder. Monts & Merveilles har en meget dyb farve, og smager af brombær, solbær med en lang eftersmag, hvor noter af tobak og chokolade toner frem. Monts & Merveilles fungerer godt med fx and, grillet kylling, oksekød og steak tartare.

Normalpris: 1258kr.

TILBUDSPRIS: 1190kr.

SPAR 68kr. ved køb af denne smagekasse.

1.190,00 kr.

Kategori
Scroll to Top

Bekræft at du er over 18 år

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.