Gratis Fragt ved køb over 999 kr.  |  Vi sælger vin i grupper af 3 flasker, det vil sige, at du køber enten 3, 6, 9 osv.

LEVERING: 1-3 hverdage eller afhent efter aftale i nordhavn

-15%

Jule-kassen

Som vennerne rundt om bordet vil tage til sig. Nye røde topvine på det danske marked fra Graves, Fronsac og Saint-Émilion Grand Cru. Svært at gøre bedre når julemaden skal ledsages på bedste vis – nydelse på højt niveau til attraktive priser. Jule-smage-kasse der overgår de fleste.

1 x AOC Graves Rouge 2019 (økologisk)

En meget vellykket rødvin med klassisk ”Bordeaux smag”. God balance mellem syre og tannin med noter af solbær, læder og generelt mørk frugt. Vinen er økologisk, og Château du Grand Bos arbejder ud fra de biodynamiske principper.

Druer: 50% Cabernet Sauvignon, 35% Merlot, 5% Petit Verdot, 10% Cabernet Franc (høstet manuelt)

Normalpris: 198kr.

1 x Haut-Carles 2019 (HVE-certificeret)

En enestående vin, der viser hvad Fronsac er kendt for. ”Haut-Carles” er husets flagskib, der har en sprudlende, lys og ren frugt, understøttet af et delikat strejf af eg og en cremet mund med silkebløde tanniner. Vinen lagres 18 måneder i egetræsfade (50% nye). Vinen er drikkevenlig nu (karaffel anbefales), og har kæmpe lagringspotentiale. En top vin!

René Langdahl giver Haut-Carles 5 stjerner i Gastro Magasin: “Powerbordeaux, højrebredskrapyl, Saint-Émilion-kopi, men bare meget billigere. Sødmefuld solbær, kirsebær, ristet egetræ, klassisk blyant, cedertræsæske, vanilje, tydelig trætannin i eftersmagen, men det bør jo også være en del af billedet med seriøst Bordeaux (…) Haut-Carles er slottets lidt mere moderne Bordeaux. Virkelig stærkt køb.”

Druer: 97,5% Merlot, 2,5% Malbec (manuel høst)

Normalpris: 284kr.

1 x Château Fleur de Lisse Grand Cru 2019 (økologisk & biodynamisk)

Forbes 95-96 points: ” Overdådige og mættede aromaer af chokolade og mokka samt kompleks lys rød frugt, mild, men lækker urteagtighed, der inkluderer jasmin. Storslået og glædeligt at drikke. En virkelig let og smidig skønhed. Mint, mokka og sortkirsebærsmag midt på ganen og karamel i afslutningen.”

 James Suckling 92 points: ”En parfumeret næse af morbær, mørke blommer, mørk chokolade, røg, tørrede urter og krydderiæske. Mellemfyldig med fine tanniner og frisk syre. Rund og cremet med en frugtagtig kant og en smagfuld afslutning.”

Normalpris: 284kr.

 

649,00 kr.

Kategori
Scroll to Top

Bekræft at du er over 18 år

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.