Gratis Fragt ved køb over 999 kr.  |  Vi sælger vin i grupper af 3 flasker, det vil sige, at du køber enten 3, 6, 9 osv.

LEVERING: 1-3 hverdage eller afhent efter aftale i nordhavn

-7%

Natur-kassen

Domaine Mylène Bru startede i 2008, hvor Mylène Bru købte 4 hektar vinstokke. Her stod hun uden vand, elektricitet og havde overordnet meget svære vilkår for at producere vin. Mylène er uddannet ønolog, og hun ved virkelig, hvad hun gør. Det er ikke eksperimenter, hun sender på markedet. Alt er gjort bevidst. Hun producerer top naturvine med en fascinerende personlighed og passion. Mylènes vine udtrykker natur, autenticitet, vovemod og ærlighed. Hendes vine nydes på adskillige Michelin-stjerne restauranter i Frankrig, og den franske ikon skuespillerinde Catherine Deneuve er blandt Mylènes fanskare.

Denne smagekasse indeholder 6 forskellige vine, som er en naturvinsoplevelse på højeste niveau!

Rita – 100% Carignan, gamle vinstokke (+60 år), og lagres 18 måneder i ståltanke. Rita har indbydende aromaer og smag af tranebær, hindbær, lakrids, krydderier og mineraler. Rita kan nemt nydes alene eller med måltider som fx frisk tagliatelle med revet oksekødsauce, grillet entrecote, blæksprutteblæk risotto, kalvekød, kyllingeretter eller chokolade desserter.

Serve the Servant – 100% Servant (gammel spisedrue). ”Servant”, som er en tykskinnet drue giver en aromatisk vin med en næse af kvæde og modne frugter. I smagen kommer også honningnoter frem. Meget delikat vin. Druesorten udvikler særlige kvaliteter, der giver oxidative noter med et saltet finish. Serve the Servant fungerer godt sammen med salater, fisk og skaldyr, hvidt kød og lidt fede oste. Den kan også nydes til frugtdesserter.

Franquette! – 100% Syrah. En meget ærlig vin, som fuldt udtrykker dette varme og tørre område i Saint Pargoire. Vinen er frisk med smag af røde bær og en anelse røgede noter, afsluttende med en lang eftersmag. Franquette! er en rødvin du sagtens kan drikke uden et måltid, og ellers går den suverænt til diverse pastaretter og mad fra grillen.

Zingara – 100% Marsanne, gamle vinstokke (+50 år). Vinen lagres i 5 måneder i ståltanke og har en lys og gylden farve. Zingara er rund og overdådig med noter af fersken, abrikos, hyldeblomst og vilde urter. Lang eftersmag og blød friskhed med noter af mandel og honning. Zingara kan nydes alene eller til salater, asparges, fisk og skaldyr, sushi eller til lyst kød.

Far-Ouest – Syrah, Grenache, Carignan, Cinsault. Vinen har en intens farve, hvor duft af ”garrigue” og moden frugt blander sig med aromaer af peber og kamfer. Far-Ouest er en meget delikat, racy middelhavsvin pakket ind i afrundede tanniner. Vinen lagres i ståltanke mellem 15-18 måneder.vFar-Ouest kan drikkes til grillet grøntsags antipasti, grillet entrecote, ristet andebryst eller andre kødretter. Vinen fungerer også godt med ost.

Monts & Merveilles – 100& Syrah. Vinen lagres i ståltanke i minimum 15 måneder. Monts & Merveilles har en meget dyb farve, og smager af brombær, solbær med en lang eftersmag, hvor noter af tobak og chokolade toner frem. Monts & Merveilles fungerer godt med fx and, grillet kylling, oksekød og steak tartare.

Normalpris: 1287kr.

TILBUDSPRIS: 1200kr.

SPAR 87kr. ved køb af denne smagekasse.

1.200,00 kr.

Kategori
Scroll to Top

Bekræft at du er over 18 år

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.