Gratis Fragt ved køb over 999 kr.  |  Vi sælger vin i grupper af 3 flasker, det vil sige, at du køber enten 3, 6, 9 osv.

Mouton Blanc de Noir
Hvid på sort, Languedoc-Roussillon

Naturvin. Veganer-venlig

Område: Terrasses du Larzac, Languedoc-Roussillon

Drue: 100% Grenache Noir (høstet manuelt)

Alkohol: 12,5%

Ufiltreret

”Mouton Blanc de Noir” (det hvide får fra en flok sorte får) er lavet på rødvinsdruen ”Grenache Noir” fra vinstokke 400 meter over havets overflade. Navnet og etiketten afspejler, at det er en hvidvin, der er lavet på en rødvinsdrue. Vinen er meget frisk og delikat med noter af hvide frugter, mineralitet, afsluttende med en behagelig syre.

Mouton Blanc de Noir går godt som apéritif eller til salatretter, fisk og hvidt kød.

Mas Lasta drives af Anne-Laure Sicard, som siger:

”Efter mine agronomiske ingeniørstudier og mit ønologi -diplom i Montpellier tog min passion for vinmarkerne og min kærlighed til vin mig rundt i hele verden (Australien, Spanien, Uruguay, Canada, New Zealand og et par franske vinregioner).

Jeg bosatte mig endelig i Saint Privat på det højtliggende land Terrasses du Larzac i 2015.

Jeg startede op med 8 hektar gamle, glemte vinstokke, plantet i sandstensjord og min ambition var at bringe dette højtliggende terroir tilbage til livet.

Da jeg er en fighter af natur (jeg er fan af Frankrigs kvinderugbyhold kendt som “les affamées”, der betyder “sultne kvinder”), begyndte jeg på naturlig vinavl ved at konvertere vingården til økologisk landbrug.

Terroir’et er hårdt, men jeg er endnu hårdere, og jeg har altid travlt med at gøre noget! Efter at have plantet yderligere 4 hektar, planlægger jeg at diversificere vinmarken ved at tilføje frugttræer og begynde et partnerskab med en fåreavler.”

220,00 DKK

Kategorier ,
Scroll til toppen

Bekræft at du er over 18 år

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.