Gratis Fragt ved køb over 999 kr.  |  Vi sælger vin i grupper af 3 flasker, det vil sige, at du køber enten 3, 6, 9 osv.

LEVERING: 1-3 hverdage eller afhent efter aftale i nordhavn

Monts & Merveilles 2018
Saint Pargoire

NATURVIN. Veganer-venlig

Område: Vin de France Saint Pargoire – Languedoc-Roussillon

Drue: 100% Syrah (høstet manuelt)

Alkohol: 13%

Ufiltreret

“Monts & Merveilles” har milde, afrundede og diskrete aromaer i forhold til en Syrah vin fra Rhône. Vinen lagres i ståltanke i minimum 15 måneder. Monts & Merveilles har en meget dyb farve, og smager af brombær, solbær med en lang eftersmag, hvor noter af tobak og chokolade toner frem.

Monts & Merveilles fungerer godt med fx and, grillet kylling, oksekød og steak tartare.

Domaine Mylène Bru startede i 2008, hvor Mylène Bru købte 4 hektar vinstokke. Her stod hun uden vand, elektricitet og havde overordnet meget svære vilkår for at producere vin. Mylène er uddannet ønolog, og hun ved virkelig, hvad hun gør. Det er ikke eksperimenter, hun sender på markedet. Alt er gjort bevidst. Hun producerer top naturvine med en fascinerende personlighed og passion. Mylènes vine udtrykker natur, autenticitet, vovemod og ærlighed. Hendes vine nydes på adskillige Michelin-stjerne restauranter i Frankrig, og den franske ikon skuespillerinde Catherine Deneuve er blandt Mylènes fanskare.

218,00 kr.

Scroll to Top

Bekræft at du er over 18 år

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.