Gratis Fragt ved køb over 999 kr.  |  Vi sælger vin i grupper af 3 flasker, det vil sige, at du køber enten 3, 6, 9 osv.

LEVERING: 1-3 hverdage eller afhent efter aftale i nordhavn

-12%

Lidt af hvert

“Lidt af hvert” indeholder 6 forskellige vine, der går godt til hverdagen og højtidelige begivenheder. 

Chardonnay – Rhône

Denne Chardonnay har aromaer af eksotiske frugter og noter af nødder. Rund og frisk smag. En god ”all around Chardonnay”. Vinen er perfekt som apéritif, og går også godt til salat- og fiskeretter/sushi, smørrebrød, pizza med mere.

Normalpris: 89kr.

Château Pontac Gadet 2018 – Médoc, Bordeaux

”Château Pontac Gadet” har en klassisk Médoc-smag af kirsebær, solbær, mokka, egetræ med velintegrerede tanniner. Elegant lang eftersmag. Vinen lagres i egetræsfade i 12-14 måneder. Vinen går godt til rødt kød, and, kalkun, lam og lign. Vinen består af 65% Cabernet Sauvignon & 35% Merlot.

Normalpris: 109kr.

Bikini – Bordeaux

”Bikini” er familiens første rosé, der skriger på at komme til stranden, badebroen, terrassen eller bare blive nydt når det passer en. Vinen er livlig, men samtidig meget ligetil. Bikini har en fin rosenblomst farve med noter af citrus, grapefrugt og jordbær. Bikini giver god energi! Vinen er oplagt som apéritif og snacks. Vinen består af 80% Merlot & 20% Cabernet Sauvignon.

Normalpris: 79kr.

Cinsault – Languedoc

Cinsault er en vin, der har alt at behage… Friskhed og lækkerhed er garanteret! En unik måde at opleve Cinsault-druen på.

Vinen har ingen tilsat svovl, og lagrer 5 måneder i ståltanke, som er med til at give den ekstra friske smag. Vinen kan drikkes alene, men går også godt til kylling, grøntsager, lam og grillet peberfrugt.

Normalpris: 125kr.

Le Verger – Vaucluse, Rhône

”Le Verger” er gylden med aroma og smag af grønne frugter, hvide blomster, citrus, eksotiske frugter, tørrede bær og honning. Vinen er livlig med en rund krop i god balance med cremet frugtrig friskhed. God som apéritif eller til skaldyr, sushi og grillet fisk. Vinen består af 70% Viognier & 30% Roussanne.

Normalpris: 98kr.

Château Haut-Mousseau 2018 – Côtes de Bourg, Bordeaux

”Château Haut-Mousseau” har indtagende aromaer og smag af kirsebær, solbær, træ og mineraler. Velafbalancerede tanniner. Vinen går godt til rødt kød, and, kalkun, lam og lign. Vinen består af 64% Merlot, 30% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc & 1% Malbec.

Normalpris: 99kr.

Totalt: 599kr.

TILBUDSPRIS: 530kr.

SPAR 69kr. ved køb af denne smagekasse.

 

530,00 kr.

Kategori
Scroll to Top

Bekræft at du er over 18 år

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.