Gratis Fragt ved køb over 999 kr.  |  Vi sælger vin i grupper af 3 flasker, det vil sige, at du køber enten 3, 6, 9 osv.

LEVERING: 1-3 hverdage eller afhent efter aftale i nordhavn

Les Hauts Boquets 1’er Cru
Champagne

ØKOLOGISK & BIODYNAMISK. Veganer-venlig

Område: Premier Cru de Grauves – Côte des Blancs

Drue: 100% Chardonnay (høstet manuelt)

Alkohol: 12%

Extra Brut (restsukker 4,3 g/l)

Uden tilsat svovl giver plads til frugt – det er hele konceptet med denne cuvée, hvor vinen kan udtrykke sig fuldt ud. ”Les Hauts Boquets” betyder lille skov (beliggende på Premier Cru de Grauves terroir). Vinstokkene har en gennemsnitsalder på 40 år.

Vinificeringen foregår i ståltanke i 6-8 måneder, hvorefter den lagres 2 år på lameller ved en konstant temperatur på 11 grader. Vinhøsten er fra 2019 fra en enkeltmark “Les Hauts Boquets” – Grauves.

Champagnen har et lysende, satinagtigt og flydende udseende med gul-grønne refleksioner. Dette er med til at vise, at vinen er frisk og nuanceret. En frisk næse med noter af gul grapefrugt, pære, grønne æbler, akacieblomster og nelliker samt hvede og pebermynte. Vinen er smidig og frisk, men samtidig også en anelse cremet. Les Hauts Boquets er en ren, mineralsk og frugtig Blanc de Blancs. Egner sig godt til kammuslinger samt diverse frugter.

Waris-Hubert drives af Stéphanie og Olivier (4. generation). Olivier Waris er en forsigtig og perfektionistisk vinproducent, som altid er i action. Han er en meget tålmodig mand, og går derfor meget op i kvalitet. Han er et byrådsmedlem i Avize, og et aktivt medlem af bestyrelsen for uafhængige vinbønder.

Waris-Hubert arbejder skånsomt, og arbejder ud fra de biodynamiske principper. Olivier ønsker at identificere og sætte naturens renhed i sine champagner: “Den, der nu kender ens vinstokke udmærket, kan ikke lave gode vine. Jeg lytter til dem, jeg ser dem, jeg gør aldrig på samme måde som dagen før.”

Ingen ukrudtsbekæmper. Olivier pløjer jorden med hest, som lufter jorden og skubber vinrødderne for at få deres mineraler fra dybden af kridtet: “Jo mere rødderne når kridtet, jo finere udtrykker og oversætter vinene vores personlighed og vores prestigefyldte terroirs.”

Kategorier , , ,
Scroll to Top

Bekræft at du er over 18 år

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.