Gratis Fragt ved køb over 999 kr.  |  Vi sælger vin i grupper af 3 flasker, det vil sige, at du køber enten 3, 6, 9 osv.

LEVERING: 1-3 hverdage eller afhent efter aftale i nordhavn

Le Mystère Pétillant
Bordeaux

Naturvin. Veganer-venlig

Område: Vin de France – Bordeaux

Druer: 100% Sauvignon Blanc (høstet manuelt)

Alkohol: 12,5%

”Le Mystère Pétillant” har været meget svær for producenten, Nea at producere. Derfor er navnet ”Det boblende mysterium”. En utrolig opfriskende og glad pet nat, med smag af citrusfrugter og friske æbler. Ideel som apéritif, picnic og endda brunch. Går også godt til lette snacks.

KUN 1042 flasker er produceret!

Château Carsin holder til i Rions i Bordeaux, og drives af Nea, som er en ung vinproducent i Bordeaux med 18 ha. Nea laver næsten alt: tørre hvide, rosé, røde, søde, pet nat, mousserende druesaft, balsamicoeddike og så dyrker hun også frugt og grøntsager, som de sælger til de lokale forbrugere og restauranter. De har to brands: Château Carsin er familievinene, mens Charivari er de ”sjove og naturlige”.

Det der adskiller Châtaeu Carsin fra mange af de andre producenter i Bordeaux er deres biodiversitetsdrevne gård, fordomsfrie, autentiske og naturlige tilgang til vinfremstilling. Mange af de vine de producerer, er ikke de mest traditionelle i Bordeaux, hvilket også gør det endnu mere interessant!

169,00 kr.

Ikke på lager

Scroll to Top

Bekræft at du er over 18 år

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.