Gratis Fragt ved køb over 999 kr.  |  Vi sælger vin i grupper af 3 flasker, det vil sige, at du køber enten 3, 6, 9 osv.

LEVERING: 1-3 hverdage eller afhent efter aftale i nordhavn

L’Audacieuse
Coteaux de l’Ardèche

ØKOLOGISK & BIODYNAMISK. Veganer-venlig

Område: IGP Coteaux de l’Ardèche – Rhône

Druer: 60% Syrah, 20% Grenache & 20% Viognier

Alkohol: 13%

”L’Audacieuse” er frisk og har en flot lyserød farve (laksefarvet) med aromaer af fersken, jordbær, solbær og citrusfrugter med en anelse mineralitet. 70% af vinen lagres på egetræsfade, mens de resterende 30% på amphora. Vinstokkene er 45 år gamle. Vinen har en stor krop. En elegant vin i meget fin balance.

L’Audacieuse er nem at drikke alene, men går også suverænt til mad. Alt fra salatretter til fisk og tapas.

TOP 20 rosé i verden, og top 5 i Frankrig – anmeldt af Master of Wine, Elizabeth Gabay.

René Langdahl:
“Direkte pres på syrah, grenache og viognier med 70 % gæring og lagring på 500 liters brugte fade og 30 % på amfora. Se, se… virkelig interessant rosé, hvor viogniers normale genemtrængende aromatiske bidrag er skubbet i skyggen af grenaches hindbær med mækesyre. Meget interessant rosé med creme-fornemmelse, sødmefulde bær, olieret viskositet og betydeligt mere interessant mundfornemmelse end normalt for provence rosé, eftersmagen har viogniers store rige melon og abrikosolie mandelsødme.”

Château de la Selve er tilbage fra 1200-tallet og var oprindeligt et befæstet hus på grænsen til det franske imperium, og derefter det franske kongerige. Gennem århundreder var det en landbrugsejendom. Dette flotte slot blev tilbage i 1990 købt af Benoîts forældre. I 2002, lige efter eksamen fra vin-universitetet i Beaune, blev Benoîts drøm opfyldt, da han fik mulighed for at producere vin på ejendommen i den sydlige del af Ardèche. Han var overbevist om terroir’ets potentiale med dens brændende sol og kølige nætter, vilde landskaber og kalkjord, der er rig på aromaer af krat, humus og trøffel.

Benoît og hans kone Florence bruger økologiske og biodynamiske metoder for at beskytte miljøet og give terroir’et mulighed for fuldt ud at udtrykke sig. De søger at puste liv i jordbunden og vinstokkene og stræber efter at producere stadig mere rene vine.

199,00 kr.

Kategorier , , ,
Scroll to Top

Bekræft at du er over 18 år

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.