Gratis Fragt ved køb over 999 kr.  |  Vi sælger vin i grupper af 3 flasker, det vil sige, at du køber enten 3, 6, 9 osv.

LEVERING: 1-3 hverdage eller afhent efter aftale i nordhavn

-15%

Languedoc naturvin

6 forskellige naturvine fra Languedoc – en vin til enhver lejlighed

1 x Maccabeu

Maccabeu er måske for mange mere kendt i den nordøstlige del af Spanien, men i Languedoc producerer de også meget spændende vine på druen. En letbenet og frisk hvidvin, som alle kan være med på. Ideel til risotto med fisk eller skaldyr, og passer også godt til oste. Vinen lagres i ståltanke.

Normalpris: 125kr.

1 x Chardonnay

Vinstokkene er mellem 30-40 år gamle, der er med til at give mere dybde til vinen. Endvidere lagres vinen i 10 måneder i egetræsfade.

Normalpris: 125kr.

1 x Grenache Noir

100% Grenache Noir, der er lagret i ståltanke, der giver ekstra friskhed. Går godt til lam, mad fra grillen og oste.

Normalpris: 125kr.

1 x Cinsault

Cinsault er en vin, der har alt at behage… Friskhed og lækkerhed er garanteret! En unik måde at opleve Cinsault-druen på. Lagres 5 måneder i ståltanke, som er med til at give den ekstra friske smag.

Normalpris: 125kr.

1 x Grenache Blanc

Meget behagelig hvidvin på grenache Blanc med en god balance mellem frugt og syre. Vinene lagres i ståltanke, som gør vinen ekstra frisk. Går godt til østers og grillet fisk.

Normalpris: 125kr.

1 x Chenin Blanc

Høj syre og masser af friskhed! Skøn hvidvin, der kan drikkes med/uden mad. Vinen lagres i 20% egetræsfade og 80% ståltanke, som er med til at give mere frisk frugtsmag.

Normalpris: 125kr.

 

637,00 kr.

Ikke på lager

Kategori
Scroll to Top

Bekræft at du er over 18 år

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.