Gratis Fragt ved køb over 999 kr.  |  Vi sælger vin i grupper af 3 flasker, det vil sige, at du køber enten 3, 6, 9 osv.

LEVERING: 1-3 hverdage eller afhent efter aftale i nordhavn

L’Amour Fragile
AOP Bordeaux

Naturvin. Veganer-venlig

Område: AOP Bordeaux

Druer: 100% Sauvignon Blanc (høstet manuelt)

Alkohol: 12,5%

20 dages maceration, lagret 10 måneder i amphora, ufiltreret. Utraditionel vin fra Bordeaux, men eksperimenterende og lækker! Blidt oxideret og har et godt greb af bitterhed, men masser af grapefrugt- og citruskarakterer. God til ost og vegetariske retter.

Château Carsin holder til i Rions i Bordeaux, og drives af Nea, som er en ung vinproducent i Bordeaux med 18 ha. Nea laver næsten alt: tørre hvide, rosé, røde, søde, pet nat, mousserende druesaft, balsamicoeddike og så dyrker hun også frugt og grøntsager, som de sælger til de lokale forbrugere og restauranter. De har to brands: Château Carsin er familievinene, mens Charivari er de ”sjove og naturlige”.

Det der adskiller Châtaeu Carsin fra mange af de andre producenter i Bordeaux er deres biodiversitetsdrevne gård, fordomsfrie, autentiske og naturlige tilgang til vinfremstilling. Mange af de vine de producerer, er ikke de mest traditionelle i Bordeaux, hvilket også gør det endnu mere interessant!

210,00 kr.

Scroll to Top

Bekræft at du er over 18 år

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.