Là-Haut
Saint Privat

NATURVIN. Veganer-venlig

Område: Saint-Privat – Languedoc-Roussillon

Drue: 100% Syrah (høstet manuelt)

Alkohol: 13%

Ufiltreret

”Là-Haut” betyder ”deroppe”. Vinen kommer fra vinmarker, der ligger 450 meter over havets overflade. Vinen ligger blot 3 måneder i ståltanke, så der er tale om en ren frugtbombe! Friske aromaer og smag af røde og mørke bær med en anelse krydrede noter.

Kun 1800 flasker pr. år.

Vinen er god som apéritif, tapas, lette forretter, frisk ost samt frugtrige desserter.

Mas Lasta drives af Anne-Laure Sicard, som høstede sin første høst i 2016. Hun er langt fra nybegynder, da hun efter at have opnået sit eksamensbevis i ønologi i Montpellier arbejdede på Château Latour, hvorefter hun gik rundt om i verden som vinproducent (Spanien, Australien, Canada, Uruguay, Argentina).

Tilbage i 2015 overtog hun 9 hektar vinstokke beliggende i 450 m højde ved den nordlige grænse af Terrasses du Larzac. Deraf navnet på domænet, Mas Lasta (de sidste vinstokke).

Anne-Laure Sicard siger:

“Da jeg er en fighter af natur (jeg er fan af Frankrigs kvinderugbyhold kendt som “les affamées”, der betyder “sultne kvinder”), begyndte jeg på naturlig vinavl ved at konvertere vingården til økologisk landbrug. Terroir’et er hårdt, men jeg er endnu hårdere, og jeg har altid travlt med at gøre noget! Efter at have plantet yderligere 4 hektar, planlægger jeg at diversificere vinmarken ved at tilføje frugttræer og begynde et partnerskab med en fåreavler.”

139,00 kr.

Scroll to Top

Bekræft at du er over 18 år

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.