Gratis Fragt ved køb over 999 kr.  |  Vi sælger vin i grupper af 3 flasker, det vil sige, at du køber enten 3, 6, 9 osv.

La Clairière
Uimodståelig, Rhône

ØKOLOGISK. Veganer-venlig.

Spændende mix af druerne Grenache, Cinsault, Syrah, Mourvèdre og Rousanne dyrket på leret sandjord. Druerne høstes tidligt om morgenen for at bevare friskhed.

Næse af lime, stikkelsbær og tørret abrikos og tilsvarende smag suppleret med noter fra røde bær. En rosé i god balance, der står distancen både som apéritif og til mad.

Flasken i sig selv er dekorativ, og hvis man holder om halsen og vender den om, kan den bruges som en sjov ”buket” til værtindegave.

Domaine de la Palud, beliggende syd for byen Orange i Rhône området producerer Marie-Laure Grangeon topvine med  ”know-how” overleveret fra hendes forfædre. Domaine de la Palud er familens ejendom siden 1841 og forud for det tilhørte vingården en provencalsk adelig familie i fem århundreder. På vingården er der stadig en bygning (et tårn) tilbage fra det 14. århundrede.

Marie-Laure Grageons vine er pragteksemplarer på, hvad vine fra Châteauneuf-du-Pape distriktet og Côtes du Rhône har at byde på.

112,00 DKK

Kategorier ,
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.