-10%

Hvidvins-kassen

Hvidvins-kassen
Er du til slank og elegant Chardonnay eller foretrækker du en sjælden naturvin eller noget helt andet? Så prøv ”Hvidvins-kassen”, der indeholder 6 forskellige vine. Alt fra Châteauneuf-du-Pape til Haut-Médoc!

Le Verger, Vaucluse, Rhône
Gylden med aroma og smag af grønne frugter, hvide blomster, citrus, eksotiske frugter, tørrede bær og honning. Vinen er livlig med en rund krop i god balance med cremet frugtrig friskhed.
Normalpris: 98kr.

Chardonnay, Châtillon en Diois, Rhône
Aromaer af eksotiske frugter og noter af nødder. Rund og frisk smag. En god ”all around Chardonnay”.
Normalpris: 89kr.

Châteauneuf-du-Pape
Vinen har en gylden farve med aroma og smag af blomster, pære, hvid frugt og mandel. Vinen er frisk, frugtig og mineralsk med en cremet karakter, som giver en lang eftersmag.
Normalpris: 224kr.

Château la Dame Blanche, Haut-Médoc, Bordeaux
Meget frisk gourmet hvidvin med intense aromaer og smag af passionsfrugt velafbalanceret af citrus- og ananasnoter. En meget vellykket hvidvin fra Haut-Médoc, der normalt kun sælges på slottet!
Normalpris: 129kr.

Serve the Servant, Saint Pargoire, Languedoc-Roussillon
Den laves på en ”glemt drue”, ”Servant”, som er en tykskinnet drue, der giver en aromatisk vin med en næse af kvæde og modne frugter. I smagen kommer også honningnoter frem. Meget delikat vin. Druesorten udvikler særlige kvaliteter, der giver oxidative noter med en saltet finish.
Normalpris: 217kr.

Zingara, Saint Pargoire, Languedoc-Roussillon
Rund og overdådig med noter af fersken, abrikos, hyldeblomst og vilde urter. Lang eftersmag og blød friskhed med noter af mandel og honning.
Normalpris: 217kr.

Totalt: 974kr.
TILBUDPRIS: 874kr.
SPAR 100kr. ved at købe ”Hvidvins-kassen”

874,00 DKK

Kategorier ,
Scroll til toppen

Bekræft at du er over 18 år

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.