Gratis Fragt ved køb over 999 kr.  |  Vi sælger vin i grupper af 3 flasker, det vil sige, at du køber enten 3, 6, 9 osv.

LEVERING: 1-3 hverdage eller afhent efter aftale i nordhavn

-15%

Hvid Gourmet

gourmet smagekasse med seks forskellige hvidvine, der egner sig godt til diverse begivenheder

1 x Zingara (naturvin) – Saint-Pargoire, Languedoc-Roussion

”Zingara” er en hvidvin på 100% Marsanne druer fra 50 år+ gamle vinstokke. Det er oprindeligt en rigtig Rhône drue, som nu har været dyrket i Languedoc i mere end 60 år. Vinen lagres i 5 måneder i ståltanke og har en lys og gylden farve. Zingara er rund og overdådig med noter af fersken, abrikos, hyldeblomst og vilde urter. Lang eftersmag og blød friskhed med noter af mandel og honning.

Drue: 100% Marsanne

Normalpris: 217kr.

1 x AOC Graves Blanc Nature (naturvin) – AOC Graves, Bordeaux

En skøn hvidvin fra Bordeaux man bare får lyst til at have et ekstra glas af. En frisk vin med god dybde, der går godt til alt fra terrassen til snacks, salatretter og fisk (på grill eller ej). Ingen tilsat svovl.

Druer: 70% Muscadelle & 30% Sauvignon Blanc

Normalpris: 178kr.

1 x Grand Cru Moenchberg Riesling (økologisk & biodynamisk) – Gertwiller, Alsace

René Langdahl: “Mergel og kalkstensmark. Pære, savlende moden pære, let stenet og røget, mindelser om Clos Ste. Hune, sgu! Burckel-Jung laver normalt vin med kant og naturtouch, det gør Trimbach ikke, og det gør mindelserne endnu mere imponerende. Ren, let cremet og mildt restsød, olieret og fed, vægtig med alkohol og diskret frugtsødme. Der er lette petroleumsnoter i eftersmagen. Banansødme, men tro endelige ikke, at det er for meget. Den holder sig på den rigtige side af friskhedsbarometeret. Oh la la til talte flambée eller münstertærte. Vildt imponerende pris for en grand cru riesling! Ikke en basse, men kombinerer det rige og det svævende.”

Normalpris: 169kr.

1 x Château la Loubière Grand Blanc (naturvin) – Montussan, Bordeaux

Yves Beck 93 points: ”Buketten er subtil og kompleks, frugtig og mineralsk. Den afslører forfriskende noter af gul frugt og citrus efterfulgt af strejf af flint. Vinen er afbalanceret, ligetil og saftig med en velsmagende, salt og stram karakter i ganen. Endnu en stor succes for denne ejendom.”

 James Suckling 90 points: ”Stikkelsbær, grønne æbler, citrongræs og nogle krydderier på næsen. Mellemfyldig, cremet og smagfuld. Tangy finish.”

Vinen lagres 9 måneder (55% amphora, 45% i 1 år gamle egetræsfade).

Druer: 79% Sauvignon Blanc, 12% Sauvignon Gris & 9% Muscadelle

Normalpris: 225kr.

1 x Mouton Blanc de Noir (naturvin) – Saint-Privat, Languedoc-Roussillon

”Mouton Blanc de Noir” (det hvide får fra en flok sorte får) er lavet på rødvinsdruen ”Grenache Noir” fra vinstokke 400 meter over havets overflade. Navnet og etiketten afspejler, at det er en hvidvin, der er lavet på en rødvinsdrue. Vinen er meget frisk og delikat med noter af hvide frugter, mineralitet, afsluttende med en behagelig syre.

Drue: 100% Grenache Noir

Normalpris: 220kr.

1 x Châteauneuf-du-Pape (økologisk)

Vinen har en gylden farve med aroma og smag af blomster, pære, hvid frugt og mandel. Vinen er frisk, frugtig og mineralsk med en cremet karakter, som giver en lang eftersmag.

Druer: 50% Grenache Blanc, 30% Clairette, 10% Bourboulenc & 10% Roussanne (høstet manuelt)

Normalpris: 224kr.

1.048,00 kr.

Kategori
Scroll to Top

Bekræft at du er over 18 år

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.