Gratis Fragt ved køb over 999 kr.  |  Vi sælger vin i grupper af 3 flasker, det vil sige, at du køber enten 3, 6, 9 osv.

LEVERING: 1-3 hverdage eller afhent efter aftale i nordhavn

Haut-Carles 2019
AOP Fronsac

HVE-certificeret. 

Område: AOP Fronsac

Druer: 97,5% Merlot, 2,5% Malbec (manuel høst)

En enestående vin, der viser hvad Fronsac er kendt for. ”Haut-Carles” er husets flagskib, der har en sprudlende, lys og ren frugt, understøttet af et delikat strejf af eg og en cremet mund med silkebløde tanniner. Vinen lagres 18 måneder i egetræsfade (50% nye). Vinen er drikkevenlig nu (karaffel anbefales), og har kæmpe lagringspotentiale. En top vin!

René Langdahl giver Haut-Carles 5 stjerner i Gastro Magasin: “Powerbordeaux, højrebredskrapyl, Saint-Émilion-kopi, men bare meget billigere. Sødmefuld solbær, kirsebær, ristet egetræ, klassisk blyant, cedertræsæske, vanilje, tydelig trætannin i eftersmagen, men det bør jo også være en del af billedet med seriøst Bordeaux (…) Haut-Carles er slottets lidt mere moderne Bordeaux. Virkelig stærkt køb.”

Château de Carles er lokaliseret på bjergsien af Fronsac tertre lige ovenfor Isle-floddalen. Slottet er tilbage fra det 14. århundrede, og fik sit nuværende udseende i renæssancetiden. Fejret af digteren Ronsard, Château de Carles blev et fyrtårn for berømte tænkere, såsom Montaigne, La Boetie, Jean Jacques Rousseau blandt talrige andre… Siden starten af 1900-tallet har slottet nu været drevet af samme familie (5. generation). Familien producerer moderne og afbalanceret vine med respekt for Fronsacs enestående og magiske terroir.

284,00 kr.

Kategorier , , ,
Scroll to Top

Bekræft at du er over 18 år

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.