Gratis Fragt ved køb over 999 kr.  |  Vi sælger vin i grupper af 3 flasker, det vil sige, at du køber enten 3, 6, 9 osv.

LEVERING: 1-3 hverdage eller afhent efter aftale i nordhavn

Gewurztraminer
AOP Alsace

ØKOLOGISK & BIODYNAMISK. Veganer-venlig

Område: Gertwiller, Alsace

Drue: 100% Gewurztraminer (høstet manuelt)

Alkohol: 13%

Den orangefarvede label viser svagt en halvmåne, der symboliserer, at der arbejdes i samklang med månekalenderen. Farven orange symboliserer vinens karakteristika, som er ambition, energi og handlekraft.

Gewurztraminer er en meget aromatisk og gammel druesort, der altid har været kendt i Alsace. Vinen har en intens gul farve med gyldne refleksioner. En meget rig og kraftfuld næse med noter af eksotiske frugter (litchi, passionsfrugt, mango) og krydderier. En fyldig vin med harmonisk finish.

Vinen går godt som apéritif, til oste med kraftig smag samt krydrede retter.

Burckel Jung har siden 1802 (8. generation) produceret vine med stor respekt for naturen og er i dag certificeret økologisk og biodynamisk. Burckel Jung har også en turistaktivitet, der hedder “Les plantes Sauvages et les Vignes”, der er klassificeret som ”økoturisme” i region Grand Est. Burckel Jungs vine har ligesom familien en stærk personlighed med en unik karakter, der afspejler 8 generationers intense arbejde med at udvikle og fremstille kvalitetsvin.

137,00 kr.

Kategorier , , ,
Scroll to Top

Bekræft at du er over 18 år

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.