Gratis Fragt ved køb over 999 kr.  |  Vi sælger vin i grupper af 3 flasker, det vil sige, at du køber enten 3, 6, 9 osv.

LEVERING: 1-3 hverdage eller afhent efter aftale i nordhavn

FRENCH CAN CAN ROSÉ
AOP Bordeaux

HVE-certificeret. Veganer-venlig

Område: AOP Bordeaux

Druer: 80% Malbec, 20% Cabernet Sauvignon

Alkohol: 12%

Vin på dåse er det praktiske valg. Det er til dig på farten, til picnic, til sejlturen, til festivalen eller hvis du blot trænger til et glas eller to i stedet for at skulle åbne en flaske vin, og lade resten blive flad i køleskabet.. Dåsen er blot en anden emballage, som samtidig sparer op til 65% CO2 i stedet for at bruge glasflasker. Det er genialt (hvis også det smager godt).

FRENCH CAN CAN er inspireret af “Can Can Dance” fra Moulin Rouge. Vinen har en bleg laksefarve, yderst aromatisk næse med bærfrugt og blomsterovertoner. Let og livlig, med en frisk behagelig smag.
God som apéritif, grillmad, pasta og paella.

Vinen har vundet bronze til “50 Great Canned Wines 2023”

Vignobles Raguenot, grundlagt i 1967, trives takket være Lise og Philippe Raguenot. I 1997 overtog deres to døtre Emmanuelle og Marie-Pierre sammen med deres respektive ægtemænd, Daren Miller og Eric Lallez, domænet Château des Tourtes i appellationen Blaye-Côtes de Bordeaux. Takket været deres erfaring og talenter skiftede de karrieren ud og blev vinproducenter efter uddannelse i ønologi og vindyrkning. De har vundet mere end 100 medaljer i løbet af de sidste 25 år, såvel som adskillige presseartikler, der hvert år hylder deres engagement i at lave vin.

De er en familie af uafhængige vinbønder, der arbejder og lever for én og eneste passion: At skabe god vin.

BEMÆRK

Vinen kan ikke købes enkeltvis. Der skal minimum købes 6 dåser. Du kan evt. prøve at blande en kasse med 18 dåser (6 stk. af hver). Vinen er 25cl.

35,00 kr.

Kategorier , , ,
Scroll to Top

Bekræft at du er over 18 år

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.