Gratis Fragt ved køb over 999 kr.  |  Vi sælger vin i grupper af 3 flasker, det vil sige, at du køber enten 3, 6, 9 osv.

LEVERING: 1-3 hverdage eller afhent efter aftale i nordhavn

-15%

Rosé

6 forskellige rosévine, der passer til alt fra terrassen, festlige begivenheder og middagen, hvor du gerne vil imponere. 

1 x Pet Nat Rosé (naturvin) – Saint-Privat, Languedoc-Roussillon

Frisk og sprød Pet Nat rosé med behagelige noter af rød frugt (jordbær, rabarber). Vinen er en sikker vinder for dig, der gerne vil overraske dine venner eller hvis du blot vil nyde et glas her og nu.

Drue: 100% Grenache Noir

Normalpris: 199kr.

1 x Bikini (HVE-certificeret) – Bordeaux

”Bikini” er familiens første rosé, der skriger på at komme til stranden, badebroen, terrassen eller bare blive nydt når det passer en. Vinen er livlig, men samtidig meget ligetil. Bikini har en fin rosenblomst farve med noter af citrus, grapefrugt og jordbær. Bikini giver god energi!

Druer: 80% Merlot & 20% Cabernet Sauvignon

Normalpris: 79kr.

1 x Crémant d’Alsace Rosé (økologisk & biodynamisk) – Alsace

Meget flot lyserød farve, som skriger efter at blive åbnet. En crémant, der er lavet til behagelige stunder. Vinen har meget fine bobler med smag af friske røde bær og frugter.

Drue: 100% Pinot Noir

BRUT (6g/l restsukker)

Normalpris: 160kr.

1 x La Clairière (økologisk) – IGP Vaucluse, Rhône

”La Clairière” har en flot lyserød farve med næse af lime, stikkelsbær og tørret abrikos og tilsvarende smag suppleret med noter fra røde bær. Flasken i sig selv er dekorativ, og hvis man holder om halsen og vender den om, kan den bruges som en sjov ”buket” til værtindegave. Druerne høstes tidligt om morgenen for at bevare friskhed.

Druer: Grenache, Cinsault, Syrah, Mourvèdre & Rousanne

Normalpris: 112kr.

1 x L’Audacieuse (økologisk & biodynamisk) – IGP Coteaux de l’Ardèche, Rhône

”L’Audacieuse” er frisk og har en flot lyserød farve (laksefarvet) med aromaer af fersken, jordbær, solbær og citrusfrugter med en anelse mineralitet. 70% af vinen lagres på egetræsfade, mens de resterende 30% på amphora. Vinstokkene er 45 år gamle. Vinen har en stor krop. En elegant vin i meget fin balance.

Druer: 60% Syrah, 20% Grenache & 20% Viognier

Normalpris: 199kr.

1 x Saint Cirice Rosé (økologisk) – IGP Pays du Gard, Rhône

Saint Cirice Rosé er en forfriskende rosévin, der skriger på at blive drukket. Vinen lagres i 4-6 måneder i kar. Vinen har en flot skinnende lyserød farve med meget velsmagende og overraskende aromaer af granatæble og citrusfrugter. En meget frisk vin!

Druer: 80% Syrah & 20% Grenache

Normalpris: 86kr.

709,00 kr.

Ikke på lager

Kategori
Scroll to Top

Bekræft at du er over 18 år

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.