Gratis Fragt ved køb over 999 kr.  |  Vi sælger vin i grupper af 3 flasker, det vil sige, at du køber enten 3, 6, 9 osv.

LEVERING: 1-3 hverdage eller afhent efter aftale i nordhavn

Florence
Coteaux de l’Ardèche

ØKOLOGISK & BIODYNAMISK. Veganer-venlig

Område: IGP Coteaux de l’Ardèche – Rhône

Druer: 40% Syrah, 40% Grenache & 20% Cinsault (høstet manuelt)

Alkohol: 14%

“Florence” er en helt særlig rødvin, som Benoit har opkaldt efter hans kone. Vinen lagres 24 måneder i egetræsfade, som gør at vinen er meget udtryksfuld. Vinen har en meget fin lilla rubinfarve med en kompleks næse, der minder om trøfler, kakao, kogte røde frugter, krydderier – en meget fin vin!

Dette er en vin du kan have i kælderen de næste 15-20 år.

Florence er en rødvin, der gerne vil have mad på bordet – mad fra grillen og generelt diverse kødretter.

Château de la Selve er tilbage fra 1200-tallet og var oprindeligt et befæstet hus på grænsen til det franske imperium, og derefter det franske kongerige. Gennem århundreder var det en landbrugsejendom. Dette flotte slot blev tilbage i 1990 købt af Benoîts forældre. I 2002, lige efter eksamen fra vin-universitetet i Beaune, blev Benoîts drøm opfyldt, da han fik mulighed for at producere vin på ejendommen i den sydlige del af Ardèche. Han var overbevist om terroir’ets potentiale med dens brændende sol og kølige nætter, vilde landskaber og kalkjord, der er rig på aromaer af krat, humus og trøffel.

Benoît og hans kone Florence bruger økologiske og biodynamiske metoder for at beskytte miljøet og give terroir’et mulighed for fuldt ud at udtrykke sig. De søger at puste liv i jordbunden og vinstokkene og stræber efter at producere stadig mere rene vine.

305,00 kr.

Kategorier , , ,
Scroll to Top

Bekræft at du er over 18 år

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.