Fisk & skaldyr
Er du til fisk og skaldyr, så bør du overveje denne smagekasse med nedenstående vine:
1 x Riesling (økologisk & biodynamisk) – Alsace
Den blå label viser svagt en halvmåne, der symboliserer, at der arbejdes i samklang med månekalenderen. Farven blå symboliserer vinens karakteristika som rolig, pålidelig og oprigtig.
En bleggul farve med grønne toner understreger vinens friskhed. Vinen har stor finesse, skarpe og subtile frugtige aromaer af citrusfrugter (grapefrugt) og hvide blomster (lind). Vinen udtrykker perfekt alle jordens egenskaber. En frisk og livlig vin.
Vinen er god som apéritif, til vegetarretter, fisk og skaldyr, og generelt hvidt kød.
Drue: 100% Riesling
Normalpris: 137kr.
1 x Château la Loubière Grand Blanc (naturvin) – Montussan, Bordeaux
Yves Beck 93 points: ”Buketten er subtil og kompleks, frugtig og mineralsk. Den afslører forfriskende noter af gul frugt og citrus efterfulgt af strejf af flint. Vinen er afbalanceret, ligetil og saftig med en velsmagende, salt og stram karakter i ganen. Endnu en stor succes for denne ejendom.”
James Suckling 90 points: ”Stikkelsbær, grønne æbler, citrongræs og nogle krydderier på næsen. Mellemfyldig, cremet og smagfuld. Tangy finish.”
Vinen lagres 9 måneder (55% amphora, 45% i 1 år gamle egetræsfade).
Druer: 79% Sauvignon Blanc, 12% Sauvignon Gris & 9% Muscadelle
Normalpris: 225kr.
1 x Les Bonnets Blancs (økologisk & biodynamisk) – AOP Muscadet Sèvre-et-Maine sur lie, Loire
”Les Bonnets Blancs” er hvidvinen alle kan lide. Vinen er meget frisk med smag af grønne æbler, lemon, hvid fersken, grapefrugt og mineralitet. Frisk og elegant.
Les Bonnets Blancs går godt som apéritif eller til fisk og skaldyr.
Normalpris: 125kr.
487,00 kr. 414,00 kr.