Et Cae-Terra
AOP Côtes de Provence
ØKOLOGISK OG BIODYNAMISK. Veganer-venlig
Område: AOP Côtes de Provence
Druer: 90% Syrah & 10% Grenache
Et Cae-Terra er en full-bodied rødvin med god syre og tannin. Aroma af mørke bær og egetræ (lagres 12 måneder på egetræ). En oplagt rødvin til maden – gerne mad med fedt og protein!
Château Barbanau ligger i hjertet af Côtes de Provence i det solrige middelhavsklima. Det hele startede omkring 1889, da Sophies oldefar valgte at blive vinproducent.
Sophie Simonini har siden hun lavede sin første vin tilbage i 1989 arbejdet for at bevare Barbanaus historie. Hun elsker Sydafrika og har tilbragt meget tid sammen med hendes mand der. Sophie elsker naturfotografering, og hendes mand har en stor interesse for ornitologi. Familiens ånd symboliserer kærlighed og respekt for naturen, terroiren og for kunsten at fremstille kvalitetsvine.
129,00 kr.