Gratis Fragt ved køb over 999 kr.  |  Vi sælger vin i grupper af 3 flasker, det vil sige, at du køber enten 3, 6, 9 osv.

LEVERING: 1-3 hverdage eller afhent efter aftale i nordhavn

-15%

Entry-level orange

Hvad er orangevin? Har du prøvet orangevin, som måske har været lidt for bitre, tanniske eller for “svære” til dine smagsløg, så er denne smagekasse en hjælp til dig. Tre meget drikkevenlige orangevine, der gør dig klogere på, hvor forskellige orangevine kan være. 

1 x Bonnet Orange (økologisk & biodynamisk) – Loire

”Bonnet Orange” har en blid næse med noter af lime, citron, melon og nektarin. Tilsvarende smag med diskrete tanniner og balanceret syre. En meget frisk og let drikkelig orangevin i fin balance. Vinifikation hvor 50% er macereret i 12 dage efterfulgt af gæring og udvikling i underjordisk betontank, og 50% macereret i en måned efterfulgt af gæring og udvikling i æggeformet 700 liters terrakotta beholder.

Drue: 100% Pinot Gris

Normalpris: 159kr.

1 x L’Amour Fragile (naturvin) – Bordeaux

20 dages maceration, lagret 10 måneder i amphora, ufiltreret. Utraditionel vin fra Bordeaux, men eksperimenterende og lækker! Blidt oxideret og har et godt greb af bitterhed, men masser af grapefrugt- og citruskarakterer. God til ost og vegetariske retter.

Drue: 100% Sauvignon Blanc

Normalpris: 210kr.

1 x Salamandre (økologisk) – Saint-Gilles, Rhône

Salamandre er en meget drikkevenlig orangevin, der er lavet på Grenache Blanc. Vinen lagres 4 uger i betonkar, og derefter 3 måneder i ståltanke. Det er en frisk og “drik-mig-her-og-nu” vin, som har en meget fin orange farve med en meget udtryksfuld næse med masser af citrusnoter (pink grapefrugt). Vinen er frisk med stor finesse! Ingen svovl er tilsat!

Drue: 100% Grenache Blanc

Normalpris: 135kr.

428,00 kr.

Kategori
Scroll to Top

Bekræft at du er over 18 år

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.