Gratis Fragt ved køb over 999 kr.  |  Vi sælger vin i grupper af 3 flasker, det vil sige, at du køber enten 3, 6, 9 osv.

LEVERING: 1-3 hverdage eller afhent efter aftale i nordhavn

-16%

Den Kreative

“Den Kreative” indeholder tre økologiske vin fra Languedoc-Roussillon. Tre meget spændende og anderledes vine.

Glou Glou – IGP Terres du Midi

100% Cinsault. ”Glou Glou” er lyden, der kommer når man skænker vin fra flasken. Vinen har fået dette navn, da man altså bare får lyst til at hælde mere i sit glas. Vinen har meget behagelige noter af røde frugter og lakrids samt blomster. ”Glou Glou” er grådig, frugtig med stor smag og bløde tanniner.

Vinen går godt til grillet grøntsager, ost og diverse kødretter.

Intense – IGP Pays d’Oc

51% Sauvignon Blanc, 34% Chardonnay & 15% Vermentino. “Intense” er intens og kompleks med aroma af fersken og hvide blomster. En meget forfriskende og livlig hvidvin, der er i god balance med en lang eftersmag. Vinen går godt til risotto med asparges og diverse fiskeretter.

Amplitude – IGP Pays d’Oc

85% Syrah, 6% Carignan, 5% Caladoc & 4% Cabernet Sauvignon. “Amplitude” betyder spændstig, og det er der en god grund til. Intens og domineret med aroma af krydderier og røde bær (jordbær). Vinen lagres primært i ståltanke, mens Syrah lagres 12 måneder i egetræsfade. Vinen er rund og silkeblød i munden med behagelige tanniner, afsluttende med et vedholdent finish. Vinen går godt til vegetariske retter med chili og de krydrede kødretter.

Totalt: 375kr.

TILBUDSPRIS: 315kr.

Spar 60kr. ved køb af denne smagekasse.

315,00 kr.

Kategori
Scroll to Top

Bekræft at du er over 18 år

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.