-11%

Den Biodynamiske

Den Biodynamiske
Hvad er biodynamisk vin? Det kan du opleve her ved at købe 6 forskellige biodynamiske vine. Kassen indeholder en hvidvin, orangevin, rosévin og rødvin. Noget til hver en smag og lejlighed!

Les Bonnets Blancs, Muscadet Sèvre-et-Maine Sur Lie, Loire
Hvidvinen alle kan lide. Vinen er meget frisk med smag af grønne æbler, lemon, hvid fersken, grapefrugt og mineralitet. Frisk og elegant.
Normalpris: 125kr.

Bonnet Orange, Muscadet Sèvre-et-Maine, Loire
En blid næse med noter af lime, citron, melon og nektarin. Tilsvarende smag med diskrete tanniner og balanceret syre. En meget frisk og let drikkelig orangevin i fin balance.
Normalpris: 159kr.

L’Audacieuse, Coteaux de l’Ardèche, Rhône
Frisk med en flot lyserød farve (laksefarvet) med aromaer af fersken, jordbær, solbær og citrusfrugter med en anelse mineralitet. 70% af vinen lagres på egetræsfade, mens de resterende 30% på amphora.
Normalpris: 199kr.

Château Fougas Forces de vies 2016, Côtes de Bourg
Vinen er lagret på egetræsfade i 18 måneder, og har en slående fin balance mellem farve, florale aromaer og smag af hindbær, kirsebær, blomme, krydderier, egetræ og mineraler.
Normalpris: 289kr.

Château Fougas Organic 2018, Côtes de Bourg
Lækker, varm og elegant, som er lagret 3 måneder på egetræsfade og derefter 8-10 måneder i ståltanke. Organic har smagsnoter af friske røde bær, og er meget blød med velafbalanceret tanniner.
Normalpris: 149kr.

Petite Selve, Coteaux de l’Ardèche, Rhône
Aroma af blommer og røde frugter med et strejf af frisk mynte. Rigtig god struktur. Petite Selve lagres 4 måneder i betontanke, er let og elegant og kan nydes nedkølet.
Normalpris: 125kr.

Totalt: 1.046kr.
TILBUDPRIS: 935kr.
SPAR 111kr. ved at købe ”Den Biodynamiske”

935,00 DKK

Kategori
Scroll til toppen

Bekræft at du er over 18 år

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.