Gratis Fragt ved køb over 999 kr.  |  Vi sælger vin i grupper af 3 flasker, det vil sige, at du køber enten 3, 6, 9 osv.

LEVERING: 1-3 hverdage eller afhent efter aftale i nordhavn

Cuvée Prestige Blanc 2020
AOP Blaye-Côtes de Bordeaux

HVE-certificeret. Veganer-venlig

Område: AOP Blaye-Côtes de Bordeaux

Druer: 100% Sauvignon Blanc

Alkohol: 13%

Meget flot dyb gul farve, med en kraftfuld næse af blomster og eksotiske frugter (mango, litchi, grapefrugt), som afsluttes med en behagelig eftersmag af vanilje og ristede noter. Vinen lagres på bærmen (sur lie) 9 måneder på egetræsfade. Vinen går godt som apéritif, og er super til fisk og kødretter i sauce, foie gras og asparges.

Vignobles Raguenot, grundlagt i 1967, trives takket være Lise og Philippe Raguenot. I 1997 overtog deres to døtre Emmanuelle og Marie-Pierre sammen med deres respektive ægtemænd, Daren Miller og Eric Lallez, domænet Château des Tourtes i appellationen Blaye-Côtes de Bordeaux. Takket været deres erfaring og talenter skiftede de karrieren ud og blev vinproducenter efter uddannelse i ønologi og vindyrkning. De har vundet mere end 100 medaljer i løbet af de sidste 25 år, såvel som adskillige presseartikler, der hvert år hylder deres engagement i at lave vin.

De er en familie af uafhængige vinbønder, der arbejder og lever for én og eneste passion: At skabe god vin.

145,00 kr.

Scroll to Top

Bekræft at du er over 18 år

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.