Gratis Fragt ved køb over 999 kr.  |  Vi sælger vin i grupper af 3 flasker, det vil sige, at du køber enten 3, 6, 9 osv.

LEVERING: 1-3 hverdage eller afhent efter aftale i nordhavn

Château Tour de Pressac Grand Cru 2012
AOP Saint-Émilion Grand Cru

Område: AOP Saint-Émilion Grand Cru – Bordeaux

Druer: 72% Merlot, 14% Cabernet Franc, 12% Cabernet Sauvignon, 1% Carmenère & 1% Noir de Pressac (Malbec) (høstet manuelt)

Alkohol: 14%

“Château Tour de Pressac Grand Cru 2012” har indbydende stor aroma og smagsnoter af sorte frugter som brombær, blåbær og solbær samt noter af træ. Bløde tanniner, der gør den nem at drikke. Vinen er lagret i egetræsfade og ståltanke i 12 måneder.

Det er ubegrænset, hvor mange år vinen kan lagres.

Vinen går godt til kød, fjerkræ samt vildt.

Château de Pressac har holdt vagt fra et plateau over Dordogne-floden og skråningerne i Saint-Émilion i mere end seks århundreder. Slottet blev grundlagt i middelalderen. I 1453 var slottet stedet for overgivelsen af slaget ved Castillon, som markerede afslutningen på Hundredårskrigen.

Château de Pressac har givet navn til en druesort tilbage i 1700-tallet, som blev kaldt ”Noir de Pressac” indtil, at Sieur Malbek senere udviklede sorten i Médoc, som kaldes Malbec.

I 1997 gik Jean Francois og Dominique Quenin i gang med et stort udviklingsarbejde på slottet. Her blev vinstokke genindført på de stejle skråninger og kælderen blev totalrenoveret. I 2012 blev Château de Pressac forfremmet til Saint-Émilion Grand Cru Classé som anerkendelse for dets terroir, vingård (ledelse og deres ambitioner) og ikke mindst deres kvalitetsvine.

194,00 kr.

Ikke på lager

Scroll to Top

Bekræft at du er over 18 år

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.