Gratis Fragt ved køb over 999 kr.  |  Vi sælger vin i grupper af 3 flasker, det vil sige, at du køber enten 3, 6, 9 osv.

LEVERING: 1-3 hverdage eller afhent efter aftale i nordhavn

Cuvée Notre-Dame des Anges 2019
AOP Côtes de Provence

ØKOLOGISK. Veganer-venlig

Område: AOP Notre-Dame des Anges – Côtes de Provence

Druer: 70% Grenache & 30% Cinsault

Alkohol: 13%

Notre-Dame des Anges er en ny dimension til Côtes de Provence klassifikationen, og 2019 er aller første årgang fra de højtliggende marker nord-vest for Saint-Tropez. Det er en ny eksklusiv appellation, som kun ni selvstændige vinproducenter og nogle kooperativer råder over. Den geografiske placering af appellationen Notre-Dame des Anges giver optimale betingelser for druer med meget høj kvalitet. Familien Journel markerer denne nye rosé med en elegant flaske, hvor bunden er formet som en diamant. Intet mindre.

Vinen har en smuk lyserød farve med komplekse noter af roser og litchi (kærlighedsfrugten). En meget fin harmoni mellem røde frugter og krydderier, som giver vinen et frugtrigt finish.

Vinen er god som apéritif eller til lette sommeretter, grillet mad med oliven og cherrytomater. Vinen går også godt til oste eller frugtbaserede desserter.

Château Demonpère ligger i hjertet af det solrige Côtes de Provence, hvor dens vinmarker har været kultiveret siden 1400-tallet. I dag ejes stedet af Géraldine og Yves Journal, der går meget op i økologi og bæredygtighed. De kan samtidig bryste sig af at have modtaget adskillige medaljer, og være kendt for deres elegance på alt fra indhold til flaske og etiket.

158,00 kr.

Ikke på lager

Scroll to Top

Bekræft at du er over 18 år

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.