Gratis Fragt ved køb over 999 kr.  |  Vi sælger vin i grupper af 3 flasker, det vil sige, at du køber enten 3, 6, 9 osv.

Château Demonpère, Notre-Dame des Anges 2019
Nye højder, Côtes de Provence

AOC Côtes de Provence

ØKOLOGISK. Veganer-venlig

Notre-Dame des Anges er en ny dimension til Côtes de Provence klassifikationen, og 2019 er aller første årgang fra de højtliggende marker nord-vest for Saint-Tropez. Det er en ny eksklusiv appellation, som kun ni selvstændige vinproducenter og nogle kooperativer råder over. Den geografiske placering af appellationen Notre-Dame des Anges giver optimale betingelser for druer med meget høj kvalitet. Familien Journel markerer denne nye rosé med en elegant flaske, hvor bunden er formet som en diamant. Intet mindre.

En meget smuk lyserød farve med melonfarvede højdepunkter. Næsen er meget intens, fed og lang. En harmonisk blanding af hvid fersken, grapefrugt og hvide blomsteragtige noter. Munden er fristende, smidig, meget rund og frugtagtig.

Dette er en overdådig rosé.

Druer: 70% Grenache & 30% Cinsault

Beliggende i hjertet af det solbeskinnede Côtes de Provence.
Familien Journel laver en af de bedste og mest elegante rosévine. Alt, lige fra flaskens og etikettens design, til det skønneste indhold, går op i en højere enhed. En meget smuk lyserød farve med melonfarvede højdepunkter. Næsen er meget intens, fed og lang. En harmonisk blanding af fersken, grapefrugt og hvide blomster-noter. Druerne er plukket tidlig morgen, hvor lav temperatur giver det bedste høstresultat.

158,00 DKK

Kategorier ,
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.