Gratis Fragt ved køb over 999 kr.  |  Vi sælger vin i grupper af 3 flasker, det vil sige, at du køber enten 3, 6, 9 osv.

LEVERING: 1-3 hverdage eller afhent efter aftale i nordhavn

Château de Pressac Grand Cru Classé 2016
AOP Saint-Émilion Grand Cru

Område: AOP Saint-Émilion Grand Cru – Bordeaux

Druer: 71% Merlot, 16% Cabernet Franc, 9% Cabernet Sauvignon, 2% Carmenère & 2% Noir de Pressac (Malbec) (høstet manuelt)

Alkohol: 14,5%

“Château de Pressac Grand Cru Classé 2016” er en af deres fineste vine. Vinen har en intens farve med meget nuanceret bouquet af sorte og røde frugter samt noter af peber. Fyldig og silkeagtig elegant krop med meget velintegrerede tanniner. Lang og nuanceret eftersmag. Vinen lagres i 20 måneder, hvor 18 af månederne foregår i egetræsfade (50% nye)

Det er ubegrænset, hvor mange år vinen kan lagres.

Vinen går godt til kød, fjerkræ samt vildt

Château de Pressac har holdt vagt fra et plateau over Dordogne-floden og skråningerne i Saint-Émilion i mere end seks århundreder. Slottet blev grundlagt i middelalderen. I 1453 var slottet stedet for overgivelsen af slaget ved Castillon, som markerede afslutningen på Hundredårskrigen.

Château de Pressac har givet navn til en druesort tilbage i 1700-tallet, som blev kaldt ”Noir de Pressac” indtil, at Sieur Malbek senere udviklede sorten i Médoc, som kaldes Malbec.

I 1997 gik Jean Francois og Dominique Quenin i gang med et stort udviklingsarbejde på slottet. Her blev vinstokke genindført på de stejle skråninger og kælderen blev totalrenoveret. I 2012 blev Château de Pressac forfremmet til Saint-Émilion Grand Cru Classé som anerkendelse for dets terroir, vingård (ledelse og deres ambitioner) og ikke mindst deres kvalitetsvine.

325,00 kr.

Ikke på lager

Kategorier , , ,
Scroll to Top

Bekræft at du er over 18 år

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.