Gratis Fragt ved køb over 999 kr.  |  Vi sælger vin i grupper af 3 flasker, det vil sige, at du køber enten 3, 6, 9 osv.

LEVERING: 1-3 hverdage eller afhent efter aftale i nordhavn

Capucine
Languedoc

ØKOLOGISK. Veganer-venlig

Område: Vin de France Languedoc

Druer: 33% Syrah, 33% Carignan & 33% Grenache (høstet manuelt)

Alkohol: 14%

En vellykket vin, der er oplagt til at fejre alt fra små til store begivenheder. Vinen er lagret 1 år i ståltanke. Capucine har en frisk smag af røde og mørke bær, som udvikler sig til mere krydrede noter.

Vinen går godt til grøntsager, fjærkræ, chacuteri samt pastaretter.

Artisans Partisans er et team fra Domaine Ollieux Romanis (overordnet er der tre ejendomme), som er gået sammen om et formål: At producere god og ren vin!

Deres filosofi er at arbejde sammen med terroir’et –  og således passe på naturen, vinstokkene og ikke mindst gøre det, der er bedst for miljøet. De går meget op i at investere i det rette udstyr for at producere ordentlig og velsmagende vin.  Vinificeringsområdet er nyindrettet med ny teknisk udrustning, hvilket løfter kvalitetsniveauet op til en ny standard. Hygiejnen er i top!

De bestræber sig på at tilbyde de bedste vine fra udvalgte sorter, uden at skade miljøet. En meget sympatisk tilgang, hvilket også får deres vine til at smage endnu bedre.

125,00 kr.

Scroll to Top

Bekræft at du er over 18 år

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.