Gratis Fragt ved køb over 999 kr.  |  Vi sælger vin i grupper af 3 flasker, det vil sige, at du køber enten 3, 6, 9 osv.

LEVERING: 1-3 hverdage eller afhent efter aftale i nordhavn

-15%

Cabernet Franc

Smagekassen indeholder to vine på 100% Cabernet Franc, mens den tredje vin indeholder 20%. Cabernet Franc er en meget interessant drue – det er faderen/moderen til Cabernet Sauvignon, så hvis du vil gå mere i dybden med druen er denne kasse et godt bud.

1 x Les Cinq Elements (naturvin) – Chinon, Loire

”Les Cinq Elements” (de fem elementer) er fra 55-70 år gamle vinstokke. Vinen har en intens rød farve, fin og elegant næse med aroma af røde bær (jordbær og hindbær) samt noter af solbær. Silkeagtige tanniner med god længde.

Drue: 100% Cabernet Franc

Normalpris: 174kr.

1 x SO2 (naturvin) – Chinon, Loire

”SO2” er en atypisk vin, som også afspejles på etiketten. Det er en vin, som skiller sig ud fra mængden, og som gerne tør at stå alene. Intens rød farve, aroma og smag af røde frugter og virker let perlende på ganen. Hvis du gerne vil skille dig ud fra mængden, så tag en flaske SO2 med under armen til din kommende middag… Vinen indeholder ikke tilsat svovl. Endvidere er druerne endda blevet trampet med bare fødder hver dag i 3 uger.

Drue: 100% Cabernet Franc

Normalpris: 189kr.

1 x AOC Graves Rouge Nature (naturvin) – Graves, Bordeaux

Ingen svovl tilsat. En rødvin med god smag af røde og mørke frugter med en behagelig syre og grovkornet tannin. Vinen er god til mad fx kylling, grill og generelt mad med fedt og protein.

Normalpris: 195kr.

474,00 kr.

Kategori
Scroll to Top

Bekræft at du er over 18 år

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.