Gratis Fragt ved køb over 999 kr.  |  Vi sælger vin i grupper af 3 flasker, det vil sige, at du køber enten 3, 6, 9 osv.

Bikini
Frisk pust! Bordeaux

Bordeaux

Certificeret bæredygtigt vinbrug ”HVE” Haute Valeur Environmentale. Veganer-venlig.

“Bikini” fra Vignobles Briolais. Briolais’ vinmarker ligger på begge sider af den berømte og historiske Gironde-flod i Bordeaux. På venstre side “Château Pontac Gadet”, i det prestigefyldte “Médoc” distrikt og på højre side “Château Haut-Mousseau”, i det højkvalitets distrikt “Côtes de Bourg”.

Vinene fra Briolais’ vinmarker er nogle af de bedste repræsentanter med de bedste karakteristika fra “Médoc” og “Côtes de Bourg”.

“Bikini” er familiens første rosé, der skriger på at komme til stranden, badebroen, terrassen eller bare blive nydt når det passer en. Det er en rigtig sommer-rosé med “glimt i øjet”.

Bikini er meget livlig, men samtidig meget ligetil. Den består af 80% Merlot og 20% Cabernet Sauvignon, der er plukket tidligt om morgenen. Bikini er meget indbydende med en fin rosenblomst farve med citrusnoter og jordbær – en ren buket finesse! Bikini giver god energi og livlighed.

PS. Etiketten er en hyldest til alle kvinder, der sætter pris på et godt glas.

79,00 DKK

Kategorier ,
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.