Gratis Fragt ved køb over 999 kr.  |  Vi sælger vin i grupper af 3 flasker, det vil sige, at du køber enten 3, 6, 9 osv.

LEVERING: 1-3 hverdage eller afhent efter aftale i nordhavn

Bérénice de Rochefort
Champagne

HVE-certificeret.

Område: Côte des Bar – AOC Champagne

Druer: 70% Pinot Noir, 20% Chardonnay, 10% Meunier (høstet manuelt)

Alkohol: 12%

Brut

Bérénice de Rochefort har en elegant balance mellem Pinot Noir, Chardonnay og Meunier med blomsternoter til at ledsage dine specielle øjeblikke. Vinen er sprød og fyldig med en meget fin mousse. Vinen har fine bobler, som fuldendes med noter af grønne æbler og grapefrugtsmag. En meget klassisk stil fra huset! Vinen ligger mellem 18-24 måneder før udgivelse.

Gruet har været tæt forbundet med Côte des Bar i de sidste par hundrede år. Siden 1670 har familien Gruet været etableret i Buxeuil. Derfor eksisterer nogle grunde som “Bas Gruet” og “Sur Gruet” stadig i dag.

Disse vinproducenter har videregivet deres ekspertise fra fader til søn i generationer. Claude Gruet producerede sine første cuvees i 1975. I dag deler Claude Gruet og hans kone deres kærlighed til vin med deres søn Pierre-Charles. Udover at videreformidle deres viden og ekspertise, så går de også meget op i at videreformidle deres lidenskab for Champagne.

Kvaliteten, som afspejles af Gruet, illustrerer den perfekte balance mellem innovation og tradition. En god kombination af avanceret teknologi og det menneskelige “håndværk” er med til at lave fuldende deres vine.

364,00 kr.

Kategorier , , ,
Scroll to Top

Bekræft at du er over 18 år

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.